.

Pengikut Blog Zaldeco

Gubahan Bunga Bertema Istimewa

Zaldeco Inspirations membawakan siri gubahan bunga kepada semua untuk musim perayaan kali ini agar kediaman anda tampil hebat dan kelihatan lebih menarik. Anda harus memahami teknik-teknik asas gubahan bunga untuk mempelajarinya walaubagaimana pun anda juga bisa sahaja menyerahkannya kepada kami, bagi merealisasikan impian anda itu.


Zal memang mahir dalam gubahan bunga.

Pada dasarnya gubahan bunga terbahagi kepada 3 susun atur utaman, iaitu gubahan bulat, tiga segi dan diamond. Tidak kiralah apa juga jenis pasu yang akan dipadankan sama ada pasu rendah, bujur, pasu tinggi, bulat, empat segi, pasu separuh dan sebagainya.Kemudian anda juga perlu mengenalpasti di ruang manakah anda ingin letakkan gubahan bunga tersebut. Tiap-tiap ruang akan menampilkan gubahan yang berbesa antara ruang permukaan meja panjang, meja bulat, bunga sudut atau bunga pamer.

Nah, usah pening-peningkan kepala di sini Zaldeco membawakan koleksi pilihan gubahan bunga-bunga kami pada harga yang amat berpatutan jauh lebih murah dari kedai-kedai bunga sekitar anda. Pilihlah gubahan bunga-bunga tersebut, konsep,warna dan pasu/bekasnya, dengan hanya RM350.00 kami akan gubah dan menghantarnya ke muka pintu anda….begitu mudahkan?

Konsep & Gubahan Zaldeco

Tulip Rumpun------------------------------------Semerbak Rindu


Renek Kasih------------------------------------Semarak Impian


Pinky Lily---------------------------------------Rasberi


Mentari Pagi------------------------------------Merah Idaman

Menari------------------------------------------Merah Putih


Maya Tropika------------------------------------Melodi Lavender


Mawar Sari----------------------------------------Mawar Suci


Manja-----------------------------------------Manis Mania


Lily Putih----------------------------------------Manis PandangManis Jingga----------------------------------------Lily Impian


Lily & Mawar---------------------------------------- Kekupu


Lilyrose------------------------------------------Haruman Jiwa


Jingga Bloom----------------------------------------Jantung Hati


Hot Exotic----------------------------------------Cinta Hati


Flamingo----------------------------------------Camar Riang


*bunga, filler, daun dan warna mengikut keadaan stok semasa, walau bagaimanapun gubahan akan kekal dalam tema yang dipilih.- *gubahan dalam saiz sederhana, untuk gubahan yang lebih besar tambahan kos akan diperlukan.
-*gubahan datang dalam pasu/bekas plastik pilihan, untuk penukaran kepada pasu/bekas yang lain, tambhan kos akan diperlukan.-*gubahan mengambil masa 3-5 hari untuk disiapkan mengikut keadaan semasa.-*penghantaran ke rumah sekitar Lembah Kelang & Petaling Jaya sahaja.


-------------------------------------------------------------
Pilihan contoh bekas bunga, pasu & vas
*bekas dan pasu mengikut keadaan semasa dan stok, jika tiada dalam stok rupa,saiz & material masih tetap di kekalkan.No comments:

Post a Comment