.
.

Pengikut Blog Zaldeco

Promosi Lantai Kayu Lamina



Zaldeco tampil dengan promosi Lantai Kayu Lamina dari serendah RM5.99. Harga yang sukar ditandingi, membawakan pilihan dari jenama INOVAR, ROBINA & DYNALOG kini mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Kami memahami kehendak anda dengan itu, pembelian lantai kayu secara pukal membuatkan ZALDECO dapat menawarkan anda dengan harga yang lebih murah tetapi masih mengekalkan penggunaan lantai kayu lamina yang berjenama dan bermutu tinggi dan sesekali tidak menggunakan lantai kayu tiruan ataupun lantai kayu lamina kelas ke3.

Promosi ini juga merangkumi Pakej Lengkap Ruang Tamu + Ruang Makan hanya pada harga RM4500 sahaja!!! *Tertakluk kepada keluasan kediaman sekitar 1000-1500 kaki persegi.

Dengan mendapatkan perkhidmatan kami anda juga layak memperolehi hadiah dari ZALDECO INSPIRATIONS iaitu sebuah meja kopi LACK dari IKEA....sungguh menarik bukan...
Jadi mengapa masih menanti? promosi ini berlangsung sehingga penghujung Februari 2012.Jangan lepaskan peluang keemasan ini!

video



10 SEBAB MENGAPA ANDA HARUS MENDAPATKAN PROMOSI INI? KERANA....
1.Harga serendah dari RM5.99
2.Pilihan dari lantai kayu lamina yang berkualiti & berjenama sahaja.
3.Lantai kayu lamina kalis air, tahan calar, tahan habuk, tahan dari retakan, tahan dari serangan anai-anai.
4.Pakej Lengkap Ruang Tamu + Ruang Makan hanya RM4500 sahaja*.
5. Ketebalan dari 8mm dan mampatan padu.
6.Pemasangan dari tenaga kerja yang pakar dan berkemahiran tinggi.
7. Pemasang dalam tempoh kurang 24 jam.
8.Perkhidmatan kami merangkumi seluruh kawasan.
9. Hadiah percuma.
10.Konsultasi bersama pereka dalaman Faizal Zain.



Kerja-kerja pemasangan lantai kayu lamina sedang dilakukan.


Lantai kayu lamina yang disyorkan Zaldeco amat berkualiti dan di jamin penggunaannya

Dari pelbagai pilihan corak, ianya pasti dapat menyerikan konsep kediaman anda. Usah pening kepala jika anda masih lagi kurang pasti tentang jenis dan corak lantai kayu lamina yang bersesuaian dengan konsep dan ruang kediaman anda, serahkan segala-galanya kepada Zaldeco Inspirations, kepakaran kami akan membantu anda untuk memilih jenis dan corak serta warna lantai kayu lamina yang bersesuaian untuk anda.


Dari koleksi yang diyakini, dapatkan pandangan Zaldeco tentang lantai kayu lamina yang sesuai.




KLIK PAUTAN (Sambutan Hebat Lantai Kayu Lamina ZALDECO):-
http://zaldeco.blogspot.com/2012/01/promosi-lantai-kayu-lamina-terus.html


36 comments:

Pelapis-future champions said...

berapa harga??? saya bercadang untuk memasang lantai lamina di bilik utama berkeluasan 10x20 .hubungi saya di jngadirin@gmail.com

zaldeco said...

Salam, kiriman harga sudahpun di emailkan kepada anda

Unknown said...

sy juga ingin tau bajet untuk pemasangan lantai bilik yang berukuran 10x12. Email sy sfatimah.patkar@gmail.com

Rodong-rodong said...

SALAM SY NAK TAHU BAJET PIHAK ZALDECO UTK PEMASANGAN RUANG TAMU BERUKURAN 20X20 (TERMASUK UPAH) EMAIL SY midt5105@gmail.com.TQ

Nur said...

salam Zal..saya bercadang nak pasang laminated floor ni di living hall dgn dining sekali..anggaran ukuran untuk keseluruhan ruang tu dlm 400 sqf

nak tahu budjet termasuk upah..berapa anggaran kos untuk ruang tu? emelkan kpd saya :

nia_couture@yahoo.com

Tok Panglima said...

Salam lebaran Zal,
Minta sebut harga upah dan barang ikut ruang berikut ;
Ruang Tamu 20 x 14
Ruang Keluarga 20 x 12
Bilik Tidur Utama 16 x 14
Bilik Tidur 2 14 x 10
Bilik Tidur 3 14 x 10
Bilik Tidur 4 14 x 10
(email saya santrikenasih@gmail.com)
Terima kasih

zaldeco said...

Salam untuk semua pertanyaan anda sudah pun di kirimkan kepada email masing-masing. Thanks.

Hanafiah said...

Salam Zal. Keluasan Ruang tamu rumah saya 20 x 14. Minta sebut harga pemasangan. Adakah sesuai digunakan Lantai Vinyl selain dari Lantai Lamina untuk ruang tamu ? Sila email saya (hann6192@gmail.com). Perhatian tuan disanjungi. Terima Kasih.

hael husaini said...

salam zal: saya bru berpindah di flat pelangi damansarasaya ..ingin bertanya berapa untuk pemasangan ruang tamu ni kira gmbr die.. http://www.iproperty.com.my/property/listing.aspx?pid=413178
can u help me out and tell me bout the cost:) (haelhusaini@yahoo.com)

Nick Hafidz said...

Zal tolong quotation email ke nikhafidz@financiallyhappy.com untuk 2,500sqf dan 500sqf. 2 tempat berbeza.

Ini siap kos buang parket yang sedia ada?

ammi said...

saya juga nak minta quotation untuk buat lantai ini di ruang tamu, saiz 14x10.terima kasih

zaldeco said...

sila hubungi saya menerusi talian hp 019-735 3320 untuk sebarang pertanyaan.

zures said...

salam zal...daripada gambar yang saya lihat tile yang telah di pasang kena pecahkan dulu ke...bukan dipasang je lantai tu atas tile?

zaldeco said...

tiles tu memang dah pecah kak, itu yg owner nak pasang lantai lamina, pemasangan lantai lamina tidak memerlukan kerja-kerja memecahkan tiles.

zuhalmy said...

berapa harga bagi 1660 sqft? hubungi saya di zuhalmy.johari@gmail.com

massa235 said...

salam.. nk tnya pihak Zaldeco ada x cawangan di Perak..

SueAnnie said...

saya nak mintak quo untuk pasang lantai ni pada ruang tamu + ruang makan 10*30, bilik tidur 10*10 X 2, bilik tidur 10*8. kontek saya di SueAnne7@gmail.com.

zaldeco said...

to massa235 : cawangan di perak tak de, tapi kami tetap pasang di mana jua.

to: SueAnnie pengiraan haruslah dalam ukuran kaki. Istilah (*) yang anda tulis tu saya kurang jelas.

John Labu said...

minta quote untuk pemasangan di ruang tamu 20ft x 14ft..emailkan kpd sy di ahmad.safwan@yahoo.com

SueAnnie said...

Zaldeco:

Ruang Tamu + Ruang Makan = 10ft X 30ft
Bilik Tidur 1 = 16ft x 10ft
Bilik Tidur 2 = 12ft x 10ft
Bilik Tidur 3 = 10ft x 8ft
Dapur = 10ft x 8ft


Terima Kasih

Secret Arcade said...

Salam.. minta quote untuk ruang 540sqft. terima kasih.- zul. matrxe@gmail.com

zaldeco said...

Secret Arcade: wslm, 540sqft = RM3 ribu lebih

Tengku Mahainee said...

Salam Zal. Promosi RM2.50/sft ada lagi ker? Bole u email quotation supply & install utk 1000sqft bersama nama jenama bagi harga tersebut. Email saya: niniemech@yahoo.com
tq.

shaq2d said...

Salam Zal, saya Shamsul. Nak tanya berapa kos untuk pemasangan utk ruang tamu (7ft x 10ft) termasuk kos pemasangan. Email saya shaq2d@gmail.com. TQVM

Unknown said...

hi zaldeco, i need quotation for small living room 10x10 including installation cost. Kindly email to me soonest possible fatihah.noordin@gmail.com thanks.

Zaini Haris said...

Hi zaldeco, need quotation for living room 300sqft. Email to niaganews@gmail.com

khairul said...

hai..boleh saya tahu quatation utk ruang bilik diskusi utk (13ft x 22ft)? emel saya di azri.unimap@gmail.com

Shaiful Nizam Mohamad Rozi said...

Salam, minta sebut harga bg ruang tamu 20x22 dan lorong 16x4 kp? Emel saya scyful@yahoo.com

Aina said...

salam, blh bg quotation untuk bilik 16 x 15?

aidi zainual said...

Salam boleh bagi full quotation untuk bilik tidor 10 x 8 ? termasuk upah.

Cikgu Anuar bin Mat said...

slm, boleh bagi quotation untuk keluasan kesemua skali 1800 k/p? call/sms saya anuar 013-9791736 email; akulanuarmat@yahoo.com

Khairul Anuwa said...

Salam
cawangan di kota bharu ada ker ?
kos untuk keluasan 1340
anuwama@gmail.com

Mohd Ariffin - D20102046626 said...

Salam.
Dekat lahad datu sabah ada tak? Kos untuk keluasan 18.6x24. ariffin10@gmail.com

anuar merapoh said...

salam,kat jertih besut...tuan buat tak perkhidmatan?
berapa kos untuk sebuah rumah saya yang berkeluasan 2706.lantai jenama inovar.emel saya acizs79@gmail.com. terima kasih tuan

ShafiQ G said...

As salam. Berapakas kos keluasan utk 10×11 bilik tidur utama. Email saya shafianie.86@gmail.com. tq

Norshilawati Samasudin said...

Area Pasir Gudg Johor.Boleh buat kee..tq..

Post a Comment