.

Pengikut Blog Zaldeco

Tamu Seri Aidilfitri - Faizal Zain & Sharifah Sakinah

Pereka dalaman terkenal tanah air, Faizal Zain & pelakon popular Sharifah Sakinah bergandingan menjadi host dalam sebuah rancangan dekorasi istimewa bersempena Ramadhan & Syawal 2016 lalu. Bersiaran setiap hari jam 8.30 malam di TV1, rancangan dekorasi ini bertajuk TAMU SERI AIDILFITRI.

Pereka dalaman Faizal Zain sudah banyak mengacarakan pelbagai program dekorasi, iaitu lebih dari 10 buah program yang telah pun bersiaran di kaca tv untuk pelbagai saluran seperti RTM, TV3, TV9, Astro dan sebagainya. Semuanya menampilkan sentuhan magis beliau dalam mengubah kediaman hambar menjadi kepada sebuah kediaman yang lebih menyerlah. Segalanya boleh anda tonton di Youtube.


Kepada yang terlepas menonton, jom tonton semula dengan klik link di bawah:

TAMU SERI AIDILFITRI - Episod 1

TAMU SERI AIDILFITRI - Episod 2

TAMU SERI AIDILFITRI - Episod 3

TAMU SERI AIDILFITRI - Episod 4

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ini pula koleksi gambar-gambar sepanjang tempoh pengambaran program ini yang sempat di rakam untuk beberapa episod.

Di Sebalik Tabir program Tamu Seri Aidilfitri Episod 1:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Di Sebalik Tabir program Tamu Seri Aidilfitri Episod 2:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Di Sebalik Tabir program Tamu Seri Aidilfitri Episod 3:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Di Sebalik Tabir program Tamu Seri Aidilfitri Episod 4:

No comments:

Post a Comment