.

Pengikut Blog Zaldeco

Wallpaper Termurah LAMEX & ZALDECO

Selebriti pereka dalaman Faizal Zain kini ikon kepada wallpaper terbaik dari syarikat pengeluar wallpaper terbesar di Malaysia iaitu LAMEX. Lamex Wallcoverings kini berada di beberapa cawangan antaranya di Mid Valley Megamall, Ampang Point, Sunway Pyramid, Sunway Giza, Solaris Dutamas & Plaza Shah Alam.

KLIK UNTUK MELIHAT KOLEKSI WALLPAPER


Bermula dari kini segala sentuhan Faizal terhadap dekorasi kediaman akan menggunakan wallpaper daripada Lamex. Istimewanya wallpaper Lamex ini ianya didatangkan dalam pelbagai siri pilihan dan amat mudah di suaipadankan dengan bermacam tema dekorasi kediaman.


Nama besar Faizal yang kini bergabung dengan produk yang cukup dikenali merupakan suatu kombinasi yang cukup baik. Para pelanggan ZALDECO juga dapat menikmati kelebihan, ini dimana pembelian wallpaper Lamex melalui ZALDECO akan mendapat harga yang jauh lebih murah, jadi beruntunglah anda yang selalu mengikuti perkembangan ZALDECO.


Kini anda boleh berjimat untuk mendekorasi kediaman anda dengan pelbagai pilihan wallpaper dengan pembelian terus daripada ZALDECO. Mudah sahaja...pilih sahaja pelbagai wallpaper dari pelbagai siri secara online di laman blog ini atau berkunjunglah kemana-mana cawangan Lamex untuk memilih atau mendapatkan nombor kod wallpaper, kemudian pesanan boleh dibuat melalui ZALDECO.


Jadi pastikan anda sudah jelas, patung-patung selebriti pereka dalaman Faizal Zain bakal menyambut ketibaan anda di semua cawangan Lamex. Mudah...kini anda punya 2 pilihan, samada berkunjung ke cawangan ataupun pesanan online bersama ZALDECO.


Jadi jom...jangan berlengah lagi, buatlah tempahan hari ini dengan pelbagai koleksi yang ditawarkan di sini.

INFO:
-Saiz segulung (5 kaki lebar x 10 kaki tinggi dinding).
-Kos Pemasangan dari RM300 ke atas

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Antara koleksi Wallpaper/Kertas Dinding yang boleh anda dapatkan dari ZALDECO, untuk lebih banyak koleksi, datanglah ke Showroom ZALDECO!
No comments:

Post a Comment