.
.

Pengikut Blog Zaldeco

Pelekat Cermin Dekorasi ZALDECO

ZALDECO kini membawakan koleksi-koleksi terbaru pelekat cermin dekorasi untuk tingkap mahupun pintu kaca. 4 siri terbaru kami adalah siri CINTA HATI, FLORARINA, GLAMOR dan TITIS. Rekaan-rekaan istimewa ini sudah boleh anda dapatkan. Hiasilah tingkap dan pintu kaca anda dengan gaya terkini. Hanya ZALDECO sahaja yang menawarkannya!








-----------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI GLAMOR









-----------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI CINTA HATI







-----------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI FLORARINA











-----------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI TITIS





-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pelekat Cermin Dekorasi ZALDECO - TTDI Shah Alam




Pelekat cermin ZALDECO sememangnya sering menjadi sebutan. Malah koleksi kami sudah menjengah hampir seluruh Malaysia, samada yang kami hantar sendiri ke kediaman mereka ataupun yang telah kami poskan melalui pos laju dan skynet.

Jika Anda berhasrat untuk memilikinya, tidak kira di mana jua anda berada, segalanya mudah bersama ZALDECO.




Untuk kediaman pelanggan kami ini di TTDI Shah Alam, beliau memilih dari 3 corak koleksi kami untuk menghiasi pintu gelongsor utama dan tingkap kaca dua biliknya.

Lihatlah transformasi pelekat cermin dekorasi ZALDECO ke atas kediaman ini, amat menarik sekali...




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nah...kini semakin banyak kediaman yang sudah mendapat sentuhan rekaan Faizal Zain yang cukup ekslusif iaitu Pelekat Cermin Dekorasi ZALDECO. Pelekat Cermin Dekorasi ZALDECO merupakan ciptaan yang cukup istimewa, anda tidak akan dapat memperolehinya di mana-mana.




Untuk memudahkan semua, semua pelekat ini dijual secara online, bermaksud jika anda inginkannya, anda hanya perlu rujuk semua koleksi pilihan yang kami tawarkan kemudian nyatakan ukuran yang anda mahu, lalu kami cetakkannya untuk anda. Jika anda berada diluar lembah kelang, kami boleh menghantarnya melalui Poslaju mahupun Skynet. Jadi anda tidak perlu bimbang di mana jua anda berada, Pelekat Cermin dekorasi ZALDECO tetap akan tiba di muka pintu anda.




Pelekat ini amat istimewa, selain menjadi sentuhan dekorasi terkini ianya juga boleh menggantikan langsir dan bidai anda. Ini bermaksud dengan pelekat ini tingkap mahupun pintu anda tidak lagi memerlukan langsir. Namun anda masih juga boleh suaipadankannya dengan langsir jika itu pilihan anda.


Ianya amat mudah dipasang. Anda boleh memilih untuk memasangnya sendiri ataupun mahukan perkhidmatan kami untuk pemasanggannya. Pelekat ini adalah idea asal pereka dalaman Faizal Zain, dalam menghasilkan satu sentuhan mudah dan ringkas buat dekorasi kediaman.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dekorasi Pelekat Cermin ZALDECO - Semenyih



Pelekat cermin ZALDECO antara salah satu sentuhan ekslusif ZALDECO apabila bahan ini tidak mudah anda dapati di pasaran. ZALDECO menawarkan puluhan rekaan pelekat cermin bagi menambah seri pintu cermin mahupun tingkap anda.




Satu sentuhan yang cepat yang dapat menaikkan seri cermin anda. Selain dari sentuhan langsir yang menawan, dekorasi pelekat cermin juga saling membantu menaikkan mood kepada sesuatu ruang.




Dengan menggunakan pelekat cermin dekorasi ZALDECO, anda boleh memilih sama masih menggunkan langsir atau pun tidak. Ternaya rekaan dan sentuhan ini bergitu fleksibel sekali. Ramai pelanggan telah memperolehi, anda pula bagaimana...




Anda boleh memilih pemasangan oleh team kami ataupun memasangnya sendiri. Caranya bergitu mudah. Pelanggan yang memesan dekorasi pelekat cermin kami datang dari seluruh negeri. Bagi mereka yang jauh tidak ada masalah kerana kami menghantarnya ke muka pintu anda.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dekorasi Pelekat Cermin ZALDECO - Taman Melati

Pelekat yang direka khas untuk dekorasi permukaan cermin pintu gelongsor dan juga tingkap ini banyak membantu menaikkan lagi mood dekorasi. Antara yang sempat kami paparkan adalah pemasangan pelekat ini tempoh hari di sebuah rumah pelanggan ZALDECO di Taman Melati.


Cermin pintu gelongsor tanpa pelekat cermin dekorasi tampak hambar dan tidak langsung menaikkan mood.




ZALDECO menawarkan pelbagai pilihan untuk Pelekat Cermin Dekorasi untuk anda suaipadankan dengan konsep kediaman anda. Kali ini pemilik kediaman memilih Pelekat Cermin Dekorasi 'Winter Sonata' dari koleksi siri Damai.


Lihatlah perbezaannya. Tiada lagi ruang polos, malah kini ruang yang hambar tampil menyerlah.



Anda juga seharusnya memiliki koleksi istimewa ini. Selain sebagai satu sentuhan dekorasi, Pelekat Cermin Dekorasi juga kalis haba, tahan panas dan mencegah retakan pada permukaan cermin. Maka ianya lebih selamat buat anda, anak-anak dan keluarga.

Hampir sebulan pereka dalaman Faizal Zain mengumpul idea dan membuat kajian tentang materialnya, lalu kini tampil koleksi ini yang memberi menfaat kepada semua pelanggan yang memilikinya. Ramai yang sudah mendapatkannya anda pula bagaimana?...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dekorasi Pelekat Cermin ZALDECO - Rahman Putra






Saban hari dunia dekorasi terus menuju ke hadapan. Dengan itu juga ZALDECO terus bertungkus lumus bagi memastikan kami juga dapat membawakan sentuhan-sentuhan dekorasi terkini kepada anda. Mahu terus menjadi perintis dalam khidmat-khidmat terkini, nah... kini ZALDECO tampil dengan satu cetusan idea baru untuk mendekorasi bahagian cermin tingkap mahupun cermin pintu anda. Tidak kira di mana jua, yang perlu adalah permukaan itu mestilah berasaskan kaca ataupun campuran plastik dan gentian kaca. Terdapat dalam jenis lutsinar mahupun jenis 'frost' ianya boleh juga didatangkan dalam 1 atau 2 lapisan. ZALDECO membawakan puluhan koleksi rekaan dan terbahagi kepada beberapa siri yang anda boleh milikinya dengan begitu mudah.


Sebelum dan selepas...

Ianya adalah sebagai satu alternatif kepada istilah ‘tinted’ yang telah lama muncul di dalam dunia dekorasi. Tetapi istilah ‘tinted’ itu kini diberi nafas baru oleh pereka dalaman, Faizal Zain dari ZALDECO INSPIRATIONS. Lapisan kalis panas dan haba ini bukan lagi didatangkan dalam rona warna polos seperti yang selalu diadaptasikan dalam dunia dekorasi yang telah berlalu. Kini lapisan kalis panas dan haba untuk cermin ini direkacipta dalam bentuk bercorak dan bergambar.



Selain menahan cahaya matahari dari terus menerjah ruang anda, ianya juga tampil sebagai satu sentuhan deko terbaik buat permukaan cermin. Terdapat pelbagai pilihan yang bersesuaian untuk tingkap bilik tidur, tingkap bilik mandi, tingkap bilik anak-anak, tingkap dapur mahupun pintu kaca ruang balkoni dan sebagainya.



Dengan sentuhan dekorasi bercorak pada cermin ini juga dapat menaikan mood yang begitu maksimum. ZALDECO berharap dengan pilihan-pilihan yang dipaparkan dapat menarik minat anda untuk memperolehinya. Hubungi kami hari ini untuk konsultasi dan pemasangan Dekorasi Pelekat Cermin ZALDECO. Rasailah perbezaannya!

Berikut adalah beberapa contoh sentuhan dekorasi pelekat cermin ZALDECO untuk tatapan anda:-


Pelekat gambar kapal terbang dan seterusnya pelakat gambar suasana salji.



Untuk cermin dapur dan juga pada cermin pintu gelongsor ruang balkoni.


Untuk pintu kaca pembahagi ruang dan untuk seluruh tingkap rumah.


Pilihan ceria buat bilik anak-anak.


Tingkap daput tampil lebih elegan dengan dekorasi pelekat cermin ZALDECO.


Aneka pilihan pelekat untuk pintu gelongsor balkoni.


Ruang bilik tampil lebih menarik.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pilihan Dekorasi Pelekat Cermin ZALDECO


SIRI SENARIO


Siri SENARIO membawakan pelbagai koleksi senario semasa pusat bandar. Adaptasikannya pada cermin mahupun pintu kaca anda, anda akan merasai seolah-olah memilik kediaman di tengah-tengah bandaraya. Cukup sesuai bagi mereka yang memilih tema urban, kotemporari dan moden.





Salah satu ruang tamu yang telah mendapatkan sentuhan dekorasi pelekat cermin dari siri Senario. Aura kediaman tampil lebih hebat, kediaman terasa seolah-olah berada di tengah-tengah pusat bandar. Menarik bukan?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI KLASIK

Siri KLASIK sesuai bagi mereka yang berjiwa halus. Tampil penuh retro bersuntik elemen moden, serlahkan cermin tingkap dan pintu anda dengan pilihan corak-corak ini dan rasailah perbezaan auranya.




Pemilik kediaman ini telah memilih pelekat cermin dari siri KLASIK. Tampak lebih elegen dan mempersona.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI HIP

Koleksi ini bertepatan bagi mereka yang berjiwa moden. Dalam kehidupan urban, sentuhan berelemen kotemporari sering mendapat perhatian. Pilihlah sahaja pelekat dari koleksi ini untuk kediaman moden anda.




Kediaman ini memilih pelekat cermin dari siri HIP. Kesan retakan dan rekahan sungguh kelihatan hidup. Ramai yang pasti tidak mempercayai bahawa ianya hanyalah dekorasi pelekat cermin. Cubalah!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI GEOMETRIKA

Pilihan ini berlandaskan hukum geometri. Tampil penuh ringkas tetapi masih sarat denan elemen seni.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI DAMAI

Koleksi ini cukup istimewa. Sesuai bagi mereka yang menginginkan suasana penuh kedamaian. Dari pilihan suasana persekitaran yang menyejukkan mata, anda akan berasa seolah-olah memiliki kediaman berpesekitaran penuh dengan ketenangan.










Pelanggan kami di Wangsamas Kondominium ini memilih dari corak rintik hujan untuk dekorasi cermin bilik tidurnya. Kesan khas pelekat cemin ini benar-benar memperlihatkan seakan-akan suasana selepas hujan. Amat menyejukkan mata dan mendamaikan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI CERIA

Terdapat pelbagai pilihan menarik untuk cermin-cermin bilik kanak-kanak. Adaptasikannya pada cermin bilik anak-anak anda pasti suasa menjadi lebih ceria dan penuh keriangan. Terdapat pilihan untuk bilik kanak-kanak lelaki dan perempuan.










--------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI BUNGA

Bagi mereka yang meminati bunga-bungaan, di sini kami bawakan dekorasi pelekat cermin bermotifkan gambar bunga-bunga segar yang cukup menarik. Pasti membangkitkan lagi aura kediaman anda bersama pelekat cermin dari koleksi penuh segar ini.




Pemilik kondominium di Shah Alam ini memilih corak dari siri BUNGA untuk memenuhi seluruh ruang cermin yang terdapat di kediamannya.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

SIRI ANGGUN

Tampil berseri dengan pelbagai corak dalam siri ini, semestinya cermin kediaman anda akan kelihatan lebih anggun dan mudah menaikkan 'mood'. terdapat pelbagai warna mudah untuk disuaipadankan dengan apa jua tema kediaman anda. Cukup universal, pelbagai corak yang ada boleh sahaja digunakan untuk cermin di mana-mana sahaja di dalam kediaman anda.




Pemilik kediaman ini memilih pelekat cermin dari siri ANGGUN untuk ditampal pada cermin di bilik mandinya. Agar ianya lebih redup dan terlindung dari tinjauan.

43 comments:

zures said...

berminat dengan pelekat cermin ni....berapa harga dan kos pemasangan untuk sliding bersaiz 6 kaki?

zaldeco said...

hi kak, lama tak dengar khabar, untuk pelekat cermin ni akak kena bagi saya full saiz, baru saya boleh kira...6 kaki x berapa kaki kak? lebar dan tinggi tau...

AyraZahra said...

Salam, blh tau brp harga utk 20" x 43"? Water proof ke?

zaldeco said...

wslm...boleh bagi ukuran dalam kaki tak? dia memang waterproof, kalis panas dan haba

leen said...

salam..boleh tanya tak berapa harga pelekat cermin utk sliding door 2 pintu ukuran dalam 33" x 80" utk setiap cermin? harga termasuk upah pemasangan ke?

leen said...

sorry..baru terperasan..so dalam ukuran kaki lebih kurang dalam 3' x 7' utk satu pintu..rumah saya ada 2 pintu so lebih kurang 42 kaki persegi.

zuhalmy said...

Winter Sonata, cantik. 3 panel 26" x 78". How much? complete installation?

zaldeco said...

salam leen, untuk 3 x 7 kaki mostly dalam RM180, upah pasang mengikut bahagia dan permukaan cermin, mostly from RM50.

zaldeco said...

salam Zuhalmy, untuk 2 x 6 feet winter sonata RM150

sengetminda said...

salam, adakah design terhad kepada yg ditunjukkan kat atas je. kalau nak custom made utk office boleh tak?

zaldeco said...

untuk custome made pun boleh tak jadi masalah

zures said...

kalo nak beli je n pasang sendiri boleh ke?

zaldeco said...

boleh....tak jadi masalah...

ain said...

salam..saya berminat dgn pelekat cermin gambar kapal terbang..boleh email pada saya bagaimana cara untuk tempah? ain_lttsb@yahoo.com..atau tkn_nhn@yahoo.com

zul said...
This comment has been removed by the author.
zaldeco said...

cara untuk tempah senang saja , hubungi kami di talian yg tertera.

khairul said...

Salam... boleh pasang x kat apartment proton city tanjong malim... ada kos penghantaran x?

zaldeco said...

wslm khairul. boleh...tak de masalah. kos penghantaran murah aje, kita pakai skynet.

nur kasih said...

Salam, klu tingkap dah bergrill boleh pasang ke? Org luar still blh nampak ke kalau x pasang langsir waktu siang@malam?

zaldeco said...

orang luar tak nampak dah. so tak de langsir pun tak pe.

sab said...

salam..berapa kos Greena,3 pintu 6kaki x 6kaki

sab said...

sorry..silap ukuran,2kaki x 6kaki(ada 3 pintu).kalau cermin lama dah ditinted,boleh pasang terus atau kena buang tintednye dulu?

mamachef said...

salam... zaldeco.. kalau pasang ni dr lua boleh nampak corak yang sama ke samar-samar?

zaldeco said...

dari luar pun nampak coraknya...kalo dah tinted, pasti kan tinted tu tak terlalu gelap...kalo tak...designya tak timbul pulak...

Profile said...

salam..cermin dapur sy dh tinted hitam tp bila buka lampu org luar boleh nmpk terang2..jd klu gune pelekat zaldeco ni boleh solve problem sy x?

Norhidayah Abd Ghani said...

salam... sya nak tahu,boleh x digunakan untuk cermin pintu office yg berukuran 2 x 4 kaki? n berapa harga nya?boleh bgi cadangan siri mana yg perlu sy sesuai?

sahifah said...

Klu dah pasang... Mudah x klu nak buka balik

myluvlymoment said...

Berminat nk tempah mcm mana.pos ke seremban

Dyan Homestay said...

Sy berminat utk tempah siri damai winter sonata saiz tingkap 2 x 6 kaki untuk 3 panel tingkap..boleh pm sy harga dan cara tempahan berserta kos penghantaran ke melaka..

Mohd Khir said...

as salam. kalo sy nak tempah utk 30 panel tingkap sliding. x pasti ukurannya. nnt sy akan dptkan. tp lokasi di Johor. ade branch sana ker atau kita bli pasang sndiri..snang ke nk pasangnya...timekasih

tinta penulis said...

asalam..cermin ni boleh nampak luar tak..?

fezapparel said...

Salam...nk tnya tinted ni kita boleh nmpak tak apa yg berlaku kt luar. Contoh kalau pilih pattern senario.

zaldeco said...

ada 2 pilihan, sama ada clear atau frosted, so anda boleh memilih nak nampak atau tak

MOHD TAMIZI BAKER said...

Komen en terdahulu utk leen -

salam leen, untuk 3 x 7 kaki mostly dalam RM180, upah pasang mengikut bahagia dan permukaan cermin, mostly from RM50.

Harga untuk satu kaki persegi sama kan. so 7x3x (rm/sqf ) .
Napa murah plak.(bleh email saya mizwair48@gmail.com)

Bukan macam ni ke. kalau 2 panel pintu 7x 3 x 2 panel x (rm/sqf) .Patut dalam 400++ kan .

Tu tak masuk upah pasang lagi kan.sekeping pintu rm50 so untuk sliding yang ada 2 pintu rm100 la upah .cam tu kan.
Maaf banyak bertanya.Boleh terangkan.Saya nak order.

Thanks..a lot

aishah said...

salam saya aishah dr melaka. saya sangat berkenan dgn langit biru 3 dekorasi dan berhajat nak beli agar saya dapat tampal di tinggap bilik apartment saya tinggal. ianya tiga daun tingkap. boleh tahu harganya n nak tanye klu saya tampal dekorasi ini org luar blh nampak bilik saya ke (transparent ke?)n ianya akan memberikan kesan malap ke jika kesemua tinggap ditutup??? lagi satu bilik saya agak kecil jadi sesuai ke dgn dekorasi ini?? tq ape2 tolong email di: ishah_iman001@yahoo.com

~gReeNappLe~ said...

salam..sya berminat nk pasang sticker ni.. tp apartment saye sudah dipasang grill untuk tingkap.. masih boleh tak pasang sticker ni?

Momo Rara said...

salam...sy berminat nk pasang sticker utk tgkp umh sy..klu tgkp sy tu ade 2 tgkp yg berukuran 6 kaki dan 1 berukuran 2 kaki..tu mcmne kira ye..dn tgkp umh sy dh psg grill..

Azalina Jaifizal said...

Nk ode cmne...n klu pandangan dari luar..cmne...brgmbr jgk ke tidak...

Nadiha Hashim said...

Salam..sy berminat nk beli pelekat cermin ni, brp harga utk ukuran cermin 60cm x 210cm? Satu lg, senang ke kalo nk pasang sendiri?

Suzi Sue said...

mcmane nk order?

Cinta Alfmin said...

Saya nak tanya...

tingkap:
1) 3 nako x 2...
2) 2 nako x 1

Sliding door 3 panel...

Brape yea total cost include postage ke JB + pasang sndiri?....

Mohd Zaki said...

Saya ada 5 tingkap cermin bersaiz 20x55 inch. berapa harga tinted?

ainhany said...

salam ..

beminat..
boleh tak beri anggaran budget untuk
sliding door 3 panel dan satu tingkap
kawsan bukit jalil dan apartmen shaja.
terima kasih.

send to my email nabm01@yahoo.com .

Post a Comment