.

Pengikut Blog Zaldeco

Bekalan Bunga Segar

KLIK DI SINI - Senarai Harga & Set Gubahan Bunga Segar

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Membekalkan Bunga Segar Kepada SMK Damansara Jaya, Hari Guru 2014


--------------------------------------------------------------------------------------------------

ZALDECO telah membekalkan bunga-bunga segar sejak sekian lamanya untuk anda samada anda samada dalam kuntiti sedikit ataupun memerlukan bunga segar dalam kuantiti yang banyak untuk sebarang tujuan.

Kami menawarkan harga rendah dengan bekalan bunga-bunga segar tempatan dari pelbagai gred iaitu yang paling terbaik di pasaran. Kami juga turut membekalkan bunga-bunga segar dari negara Cina yang didatangkan dengan penuh teliti agar kesegarannya terus terjaga.

Terdapat beberapa pakej bungaan segar Zaldeco yang boleh anda pilih. Bunga-bunga segar yang dipesan akan dihantar terus kepada anda (sekitar PJ & Lembah Kelang) bagi memastikan kesegaran dan kualitinya terjamin.


Antara bunga-bunga segar yang boleh anda miliki...


------------------------------------------------------------------------------

BEKALAN BUNGA SEGAR - ZALDECO
PAKEJ BUNGA

ROSE/MAWAR

Rose (Local) = RM35.00 1 paket (20 Kuntum)
Rose (China) = RM45.00 1 paket (20 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GERBERA

Gerbera = RM30.00 1 paket (10 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CARNATION

Carnation = RM40.00 1 paket (20 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LILY

Lily = RM40.00 1 paket (5 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CALLA LILY

Calla Lily (China) = RM25.00 1 paket (5 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUNFLOWER/BUNGA MATAHARI

Sunflower = RM50.00 1 paket (5 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PAKEJ FILLER


Monstera RM40 sepuluh tangkai
Bear Grass RM30 se-bundle (20 tangkai)


Plumosa RM30 se-bundle (20 tangkai)
Fearn Leaf RM20 se-bundle (20 tangkai)


Apidistra / Ti / Pandanus RM30 se-bundle (20 tangkai)


Caspia / Statice RM30 se-bundle (20 tangkai)


Aster / Solidago / Baby Flower RM30 se-bundle (20tangkai)

55 comments:

shahjiehan said...

pergh.. mantap la bro!...

zaldeco said...

terima kasih

limited addicted said...

Bro, sy bminat nk order white calla lilies. Mcm mane payment n delivery method die? Brape hari order baru blh dpt?

zaldeco said...

payment cash deposit, then kita akan deliver pada tarikh yang diminta

Daneel said...

Kalau daisy dalam kuantiti 500kuntum berapa?

zaldeco said...

daisy:500 x RM1.50

Khairul Beso said...

mcm mane nk beli ni?

zaldeco said...

senang je...transfer online dan booking by phone

Akmal Hidayah Azalan said...

nak tanya, boleh buat penghantaran ke kelantan ker?

email : ayyahenrietta@gmail.com

milo ais said...

salam...sy ina dari slim river, perak. pihak tuan terima atau tidak tempahan dari perak?

ika bellika inimitable said...

Klu nk beli 40kuntum bunga mawar...tp divide it buat dua jambak,boleh x?

Izyan Rosli said...

kalu saya nak order 140 mawar.. event di marriot putrajaya pd 25hb ogos.. de caj phntrn x?

Natrah Z said...

salam, boleh tempah bunga ros biru 20 ros kuning 20 di putrajaya hari rabu 19disember? boleh call saya 0164150610

Sarju Hafirizam said...

salam, camna mahu order ni..

SyaRaz Couture said...

assalam sy nk order utk hantaran n gubahan pasu pelamin.blh tak . call sy 0129461546....

ellis Asnan said...

Ad buat phntaran kt klntan x? emel mianesarana@gmail.com

ellis Asnan said...
This comment has been removed by the author.
shafiah hanum shajian said...

Sy nk bt tempahan utk 26.4 ni. Bunga pompom 50 n daun paku pakis sedozen

M. KhaLid said...

Rose grade 3am 5 paket + carnation 2 paket +Carla lily satu paket deliver to trg brpa ya?

Wan Fatihah Wan Azman said...

Assalam, Kedai kat mana? sebab nak pakai bunga Sabtu ni..pls reply kat 0139555631 Fatihah.
Terima Kasih

akmal hiphopboy said...

Nk tanye...mcm mane nk order n nk bayar??
Boleh ke buat penghantaran ke Hulu Langat, Selangor

faridah sulong said...

salam. nak tanya ada tak cawangan kat area JB? Saya berminat nak buat florist online/booth kat sini. Sila reply at 012-9402255, faridah

hafis said...

Hai. Boleh pm in detail? Saya nak lebih kurang 500 roses. Ada colour lain? encikmiqdad@gmail.com

FATIN NAZHATUL SHIMA UMOR said...

macam mana saya nak hubungi admin ye ? ini no. saya 0175341289 atau emel fatynshima@yahoo.com

Nurfarah idayu said...

please emeil i. nurfarahidayu93@yahoo.com
urgent.

syeera roshim said...

Tulip xprovide ke ??

Malay Operion said...

Syarikat kami mengadakan promosi yang hebat! Kami servis untuk membina laman web e-commerce dan juga web informasi.
Sesiapa yang berminat dengan perkhidmatan laman web bolehlah melayari http://perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ untuk menghubungi kami.

Sweetmira said...
This comment has been removed by the author.
Sweetmira said...

Boleh email details x? intan_syuhada79_2@hotmail.com

TSL said...

Boleh email saya? aidamajid@yahoo.com

Miss Ales said...

Ada penghantaran bunga ke sabah tak?

Regina Anthony said...

Hi, please send me your catalog for order
ikebanewithlove@gmail.com

thanks

Nurul Hikmah said...

kedai kt mna?cmne nk order

princess cikriz said...

Order 20 kuntm bunga ros bpa Hrga?

sue ziela said...

Dear sir. Bunga lily siap gubah untk bunga tgn..hrga brapa n bape delivery charge. Area ara damansara jln nk pg ke subang airport..

sue ziela said...

My email sue.eksb@gmail.com tq..

sue ziela said...

My email sue.eksb@gmail.com tq..

nizam said...

nak tanya, ros biru ada x? boleh email saya di apek_as15@yahoo.com

Marlina said...

Salam. Saya berminat nak beli bunga ros in bulk. Boleh cntact sy? mymarly017@gmail.com

Marlina said...

Salam. Saya berminat nak beli bunga ros in bulk. Boleh cntact sy? mymarly017@gmail.com

Marlina said...

Salam. Saya berminat nak beli bunga ros in bulk. Boleh cntact sy? mymarly017@gmail.com

nor azzie said...

Sy berminat utk order bunga lily. mcm mana ea??blh contact sy di "norazzie7@gmail.com"

Hasbullah Md Som said...

salam. saya berminat nak order bunga ros. macam mana cara order. boleh email ke saya step di hasbullah42@gmail.com

eza jubran said...

Ada jual bunga melati kami nak beli dapam kilo untuk majlis kawin
Serius buyer tq

eza jubran said...

Call at number 0105137811

Unknown said...

Saya nak beli roses..call me at 0122575565

Lionel Chiew said...

salam..sy nak order dlm 20 kuntum roses. pm me: 0168932588

fazly said...

Salam . macam mana nk contact ye ?

hairul adha said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

As salam..sy nak 300 roses..urgent..pls pm@email for further details..0134848432..puterinurain90@gmail.com

Iza Nursyuhada said...

Ada lgy x??? Nk rose sries blh whtspp num nie 0104203486

muna athirah said...

salam..mcm mana nak order ye?

iera said...

dia dah kaya la kot..tu xlayan dah... melayu meniaga...

Ezad_gadgetshop said...

Bgi contact number sis.sye call tros.dtg kedai amik sndri.kedai kt mne?serious sgt nk beli.

Carnations My said...

wow really beautiful packing of flowers !!

Flower Gift Delivery
Flower Delivery Kuala Lumpur
Florist in Kuala Lumpur
Funeral Flowers Delivery
Kedai Bunga
Penghantaran Bunga

Post a Comment