.

Pengikut Blog Zaldeco

Bekalan Bunga Segar

KLIK DI SINI - Senarai Harga & Set Gubahan Bunga Segar

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Membekalkan Bunga Segar Kepada SMK Damansara Jaya, Hari Guru 2014


--------------------------------------------------------------------------------------------------

ZALDECO telah membekalkan bunga-bunga segar sejak sekian lamanya untuk anda samada anda samada dalam kuntiti sedikit ataupun memerlukan bunga segar dalam kuantiti yang banyak untuk sebarang tujuan.

Kami menawarkan harga rendah dengan bekalan bunga-bunga segar tempatan dari pelbagai gred iaitu yang paling terbaik di pasaran. Kami juga turut membekalkan bunga-bunga segar dari negara Cina yang didatangkan dengan penuh teliti agar kesegarannya terus terjaga.

Terdapat beberapa pakej bungaan segar Zaldeco yang boleh anda pilih. Bunga-bunga segar yang dipesan akan dihantar terus kepada anda (sekitar PJ & Lembah Kelang) bagi memastikan kesegaran dan kualitinya terjamin.


Antara bunga-bunga segar yang boleh anda miliki...


------------------------------------------------------------------------------

BEKALAN BUNGA SEGAR - ZALDECO
PAKEJ BUNGA

ROSE/MAWAR

Rose (Local) = RM35.00 1 paket (20 Kuntum)
Rose (China) = RM45.00 1 paket (20 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GERBERA

Gerbera = RM30.00 1 paket (10 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CARNATION

Carnation = RM40.00 1 paket (20 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LILY

Lily = RM40.00 1 paket (5 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CALLA LILY

Calla Lily (China) = RM25.00 1 paket (5 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SUNFLOWER/BUNGA MATAHARI

Sunflower = RM50.00 1 paket (5 Kuntum)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PAKEJ FILLER


Monstera RM40 sepuluh tangkai
Bear Grass RM30 se-bundle (20 tangkai)


Plumosa RM30 se-bundle (20 tangkai)
Fearn Leaf RM20 se-bundle (20 tangkai)


Apidistra / Ti / Pandanus RM30 se-bundle (20 tangkai)


Caspia / Statice RM30 se-bundle (20 tangkai)


Aster / Solidago / Baby Flower RM30 se-bundle (20tangkai)

61 comments:

shahjiehan said...

pergh.. mantap la bro!...

zaldeco said...

terima kasih

limited addicted said...

Bro, sy bminat nk order white calla lilies. Mcm mane payment n delivery method die? Brape hari order baru blh dpt?

zaldeco said...

payment cash deposit, then kita akan deliver pada tarikh yang diminta

Unknown said...

Kalau daisy dalam kuantiti 500kuntum berapa?

zaldeco said...

daisy:500 x RM1.50

Khairul Beso said...

mcm mane nk beli ni?

zaldeco said...

senang je...transfer online dan booking by phone

Ayya Henrietta said...

nak tanya, boleh buat penghantaran ke kelantan ker?

email : ayyahenrietta@gmail.com

Unknown said...

salam...sy ina dari slim river, perak. pihak tuan terima atau tidak tempahan dari perak?

ika bellika inimitable said...

Klu nk beli 40kuntum bunga mawar...tp divide it buat dua jambak,boleh x?

Unknown said...

kalu saya nak order 140 mawar.. event di marriot putrajaya pd 25hb ogos.. de caj phntrn x?

Unknown said...

salam, boleh tempah bunga ros biru 20 ros kuning 20 di putrajaya hari rabu 19disember? boleh call saya 0164150610

Unknown said...

salam, camna mahu order ni..

Unknown said...

assalam sy nk order utk hantaran n gubahan pasu pelamin.blh tak . call sy 0129461546....

Unknown said...

Ad buat phntaran kt klntan x? emel mianesarana@gmail.com

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Sy nk bt tempahan utk 26.4 ni. Bunga pompom 50 n daun paku pakis sedozen

M. KhaLid said...

Rose grade 3am 5 paket + carnation 2 paket +Carla lily satu paket deliver to trg brpa ya?

Wan Fatihah Wan Azman said...

Assalam, Kedai kat mana? sebab nak pakai bunga Sabtu ni..pls reply kat 0139555631 Fatihah.
Terima Kasih

Unknown said...

Nk tanye...mcm mane nk order n nk bayar??
Boleh ke buat penghantaran ke Hulu Langat, Selangor

Unknown said...

salam. nak tanya ada tak cawangan kat area JB? Saya berminat nak buat florist online/booth kat sini. Sila reply at 012-9402255, faridah

hafis said...

Hai. Boleh pm in detail? Saya nak lebih kurang 500 roses. Ada colour lain? encikmiqdad@gmail.com

Unknown said...

macam mana saya nak hubungi admin ye ? ini no. saya 0175341289 atau emel fatynshima@yahoo.com

Unknown said...

please emeil i. nurfarahidayu93@yahoo.com
urgent.

Unknown said...

Tulip xprovide ke ??

Unknown said...

Syarikat kami mengadakan promosi yang hebat! Kami servis untuk membina laman web e-commerce dan juga web informasi.
Sesiapa yang berminat dengan perkhidmatan laman web bolehlah melayari http://perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ untuk menghubungi kami.

Sweetmira said...
This comment has been removed by the author.
Sweetmira said...

Boleh email details x? intan_syuhada79_2@hotmail.com

TSL said...

Boleh email saya? aidamajid@yahoo.com

Unknown said...

Ada penghantaran bunga ke sabah tak?

Regiena Reg said...

Hi, please send me your catalog for order
ikebanewithlove@gmail.com

thanks

Unknown said...

kedai kt mna?cmne nk order

princess cikriz said...

Order 20 kuntm bunga ros bpa Hrga?

Unknown said...

Dear sir. Bunga lily siap gubah untk bunga tgn..hrga brapa n bape delivery charge. Area ara damansara jln nk pg ke subang airport..

Unknown said...

My email sue.eksb@gmail.com tq..

Unknown said...

My email sue.eksb@gmail.com tq..

nizam said...

nak tanya, ros biru ada x? boleh email saya di apek_as15@yahoo.com

COOKY said...

Salam. Saya berminat nak beli bunga ros in bulk. Boleh cntact sy? mymarly017@gmail.com

COOKY said...

Salam. Saya berminat nak beli bunga ros in bulk. Boleh cntact sy? mymarly017@gmail.com

COOKY said...

Salam. Saya berminat nak beli bunga ros in bulk. Boleh cntact sy? mymarly017@gmail.com

nor azzie said...

Sy berminat utk order bunga lily. mcm mana ea??blh contact sy di "norazzie7@gmail.com"

Hasbullah Md Som said...

salam. saya berminat nak order bunga ros. macam mana cara order. boleh email ke saya step di hasbullah42@gmail.com

eza jubran said...

Ada jual bunga melati kami nak beli dapam kilo untuk majlis kawin
Serius buyer tq

eza jubran said...

Call at number 0105137811

Unknown said...

Saya nak beli roses..call me at 0122575565

Lionel_C said...

salam..sy nak order dlm 20 kuntum roses. pm me: 0168932588

fazly said...

Salam . macam mana nk contact ye ?

hairul adha said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

As salam..sy nak 300 roses..urgent..pls pm@email for further details..0134848432..puterinurain90@gmail.com

Unknown said...

Ada lgy x??? Nk rose sries blh whtspp num nie 0104203486

muna athirah said...

salam..mcm mana nak order ye?

iera said...

dia dah kaya la kot..tu xlayan dah... melayu meniaga...

Ezad_gadgetshop said...

Bgi contact number sis.sye call tros.dtg kedai amik sndri.kedai kt mne?serious sgt nk beli.

Unknown said...

wow really beautiful packing of flowers !!

Flower Gift Delivery
Flower Delivery Kuala Lumpur
Florist in Kuala Lumpur
Funeral Flowers Delivery
Kedai Bunga
Penghantaran Bunga

Unknown said...

Mcm mn nk order ye..ada contact numb

Unknown said...

Mcm mn nk order ye..ada contact numb

~DinaDeen~ said...

Sy nak order bunga cala lily 5 kuntum, tu siap di gubah ke? Ke beli n gubah sendiri?

Double Z said...

halo sir. how to order?

Unknown said...

Hai mcne nak order ye.. saya nak beli sgt

Unknown said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment