.

Pengikut Blog Zaldeco

Sentuhan Dekorasi Di Bandar Tun Razak - Ruang Tamu


Mendambakan sebuah ruang tamu yang mempunyai aura dan citarasa, pelanggan kami yang memilik kediaman di Bandar Tun Razak ini membuat pilihan bijak apabila mendapatkan sentuhan pereka dalaman Faizal Zain untuk menatahias kediaman beliau.


Sebuah ruang tamu yang agak terhad ini, dibahagikan menjadi dua ruang dengan rekaan divider tv shelve oleh Faizal Zain. Pemisah ruang ini menjadi titik tumpu utama apabila membezakan ruang tetamu dan ruang santai keluarga.


Faizal Zain menggunakan warna biru nilai sebagai warna utama dalam sentuhan kali ini. Warna biru nilam mudah menghasilkan suasana santai dan tenang tambahan lagi dengan suasana pencahayaan yang redup dan suram menghasilkan aura mendamaikan.


Hampir keseluruhan item dekorasi seperti pasu kaca, bunga hiasan, lampu meja dan selainnya menggunakan warna biru nilam bagi mendapatkan keserasian sentuhan dan kelihatan sedondon.


Warna kelabu pula dipilih sebagai warna sampingan dan penyokong dalam sentuhan ini. Warna kelabu menjadi pilihan buat set sofa, langsir dan beberapa item lainnya.


Untuk pelanggan ini Faizal Zain menghasilkan rekaan sofa custome made dengan berbentuk L. Rekaan khas Faizal Zain kali ni menggunakan fabrik baldu lembut dari koleksi warna silver dan hitam. Dipadankan dengan bantal kecil biru nilam, hitam dan unggu terang bagi menghasilkan suasana serba moden.


Kerja-kerja merangkumi pemasangan lantai kayu lamina, cat dinding, pendawaian dan lampu, memasang wallpaper, memasang divider tv shelve, rekaan custome made sofa oleh Faizal Zain, pemasangan langsir dan item-item dekorasi yang lain.


Pengalaman luas Faizal Zain dalam dunia rekaan dalaman bersama syarikat ZALDECO membuatkan kami sering menjadi rujukan dan sering dipilih pelanggan tidak kira status dan jenis kediaman bagi mendapatkan sebuah sentuhan dekorasi terbaik buat kediaman masing-masing.


Pereka dalaman Faizal Zain mudah menyelami kehendak pelanggan dan sering menghasilkan sentuhan dekorasi diluar jangkaan. Rekaannya yang ringkas dan bersahaja tetapi mempunyai nilai-nilai sentuhan dekorasi yang tinggi membuatkan pelanggan tidak pernah putus-putus mendapatkan hasil sentuhannya.


Lihatlah hasil sebelum dan selepas sentuhan oleh Faizal Zain yang nyata membuatkan sesiapa sahaja yang melihatkan terkesima akan keindahan sentuhannya.


No comments:

Post a Comment