.

Pengikut Blog Zaldeco

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di DamansaraTidak kira apa jua jenis permukaan lantai asal anda, lantai kayu lamina ZALDECO adalah pilihan yang tepat untuk dijadikan permukaan lantai baru kediaman anda.Dari gambar-gambar ini sudah jelas menggambarkan bertapa selesanya, kemasnya dan berjayanya sentuhan lantai kayu lamina buat kediaman anda. Lantai kayu lamina bergitu kuat dalam menyumbang kenaikan mood sentuhan dekorasi.
Sudah bertahun ZALDECO berdiri di hadapan sebagai team pemasangan lantai kayu lamina dan sudah memasang lebih dari ratusan rumah mahupun pejabat awam dan swasta. Dan sehingga hari ini sentuhan kami masih dipercayaai dan sambutan semakin bertambah baik.
Dengan team pemasangan yang cekap kerja-kerja pemasangan dapat disiapkan dengan bergitu singkat. Tawaran koleksi kayu lamina kami datang dari puluhan rekaan, warna dan tektur.
Untuk apa jua jenis kediaman, banglo, teres, kondominium, apartment mahupun flat, lantai kayu lamina adalah pilihan yang terbaik untuk keselesaan seisi keluarga.Lihatlah transformasi yang dibawakan oleh ZALDECO ke atas kediaman ini. Keselesaan dan kemewahan jelas tergambar dengan lantai kayu lamina.

No comments:

Post a Comment