.

Pengikut Blog Zaldeco

PROMOSI LAMBAIAN SYAWAL

PENGUNGUMAN KHAS

Sesungguhnya kita hanya mampu merancang, sedang Allah yang maha kuasa itu lebih mengetahui segala-galanya. Perancangan ZALDECO untuk mengutip sumbangan ikhlas bagi tabung bantuan Pusat Jagaan Lambaian Kasih Kg. Sungai Penchala bertujuan menambahkan lagi kecerian aidilfitri yang bakal tiba nampaknya seolah bertukar tujuan apabila pusat jagaan yang menempatkan anak-anak yatim dan golongan kurang upaya itu dilaporkan terbakar pada jam 4.20 petang Sabtu tadi.

Amat meruntun perasaan kami apabila kejadian seperti ini berlaku di saat kita hampir menyambut kedatangan ramadhan almubarak. Maka ZALDECO akan lebih terus merancakkan lagi siri promosi kami agar sejumlah kutipan dapat diserahkan kepada pusat jagaan ini secepat yang mungkin.

Ikuti berita selanjutnya di:- HARIAN METROAssalamualaikum para pelayar blog, pelanggan-pelanggan dan peminat-peminat laman ZALDECO khususnya. Kini dengan umur yang di panjangkanNYA bertemu kita lagi di ambang Ramadhan, Insyallah, kedatangannya yang penuh berkah dan penuh rahsia pasti selalu dinantikan kita semua.

Seperti biasa, kemeriahan ramadhan dan syawal ini turut di sambut oleh ZALDECO INSPIRATIONS apabila membawakan Siri Promosi ‘LAMBAIAN SYAWAL – ZALDECO'. Di dalam promosi ini terdapat 4 siri, iaitu Promosi Lantai Kayu Lamina, Promosi Kertas Dinding, Promosi Kabinet Dapur & Promosi Kabinet TV.

PROMOSI - PROMOSI LAMBAIAN SYAWALJadi inilah peluang bagi anda untuk mendapakant sentuhan kami yang jauh lebih murah dari biasa. Semua promosi ini bakal bermula dari 1 Jun 2012 sehingga 10 Ogos 2012. Bagi mereka yang benar-benar berminat untuk mendapatkan sentuhan kami dinasihatkan membuat tempahan awal dan segera memandangkan saban tahun promosi Lambaian Syawal ZALDECO mendapat tempahan yang padat.

Jika tahun-tahun yang lepas para krew ZALDECO masih terpaksa menyiapkan sentuhan dekorasi sehingga ke malam raya dan di saat takbir mula bergema, tetapi tidak lagi untuk tahun ini. Segala kerja-kerja dan sentuhan dekorasi bakal berakhir pada 10 Ogos 2012, di mana seluruh kru dan team ZALDECO akan bercuti sehingga 31 Ogos. Ini bagi membolehkan kakitangan kami meraikan hari raya bersama keluarga yang jauh di kampung halaman masing-masing.

Tahun ini juga merupakan tahun pertama saya bakal menyambut ketibaan syawal bersama gelaran yatim piatu, pemergian ibonda tercinta baru-baru ini mengundang seribu kehibaan. Ayahda juga telah lama meninggalkan saya kembali ke sisiNya.Barulah kini saya seakan mengerti kesedihan dan kesayuan perasaan seorang anak yatim piatu.

Dengan itu pada tahun ini Promosi Lambaian Syawal ZALDECO berjalan serentak dengan usaha mengutip sedikit sumbangan ikhlas anda bagi memenuhi tabung untuk Pusat Jagaan Lambaian Kasih Kg. Sungai Penchala, Selangor.

Pusat Jagaan Lambaian Kasih menjadi teduhan bagi anak-anak yatim, golongan fakir miskin, golongan kurang upaya dan ibu-ibu tunggal yang hilang tempat bergantung dan bermanja. Pusat ini amat memerlukan bantuan dari segi makanan, baik pulih tempat tinggal, kos pendidikan dan kos sambutan aidilfitri bagi mengundang rasa gembira dan meriah buat golongan-golongan yang tidak bernasib baik ini.Dengan itu ZALDECO INSPIRATIONS mengambil inisiatif dengan PROMOSI LAMBAIAN SYAWAL, apabila RM30 dari setiap jumlah kos dekorasi anda akan disumbangkan kepada pusat jagaan ini. Semoga disamping kita menyambut Aidilfitri dengan penuh kemeriahan dan kediaman yang cantik, kita juga membuat amal jariah yang berguna untuk keberkatan kita bersama.

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Barang siapa yang membelai kepala anak yatim kerana Allah SWT, maka baginya kebaikan yang banyak daripada setiap rambut yang diusap. Dan barang siapa yang berbuat baik kepada anak-anak yatim maka aku dan dia akan berada di dalam syurga seperti ini, (Rasulullah SAW merenggangkan antara jari telunjuk dan jari tengahnya).” - Hadis riwayat Ahmad

Salam Ramadhan & Syawal
Al-Fatihah buat Ayahda & Bonda

2 comments:

Unknown said...

maaf nak tny...promosi untu syawal ni maknanya saya kene tempah dan buat dalam waktu promosi jela ya??kalau saya tmpah dalamw aktu promosi tp buat lepas tu boleh??sbb rumah dalam proses lagi.dan kalau nak tahu quotation unt wardobe, kabinet dapur dulu boleh??ke kene daftar gak dulu??kot daftar tu unt org y dah sure nak buat je...oh ya, saya dari raub, pahang boleh ke?? kalau boleh saya emel pelan lntai rumah nnti

zaldeco said...

anda boleh email kami.

Post a Comment