.

Pengikut Blog Zaldeco

Lantai Kayu Lamina ZALDECO

Lantai kayu lamina ZALDECO menjadi pilihan no.1 pelanggan. Kami yang sudah menerajui pemasangan lantai kayu lamina sejak bertahun lamanya sudahpun memenuhi permintaan pelanggan di segenap pelusuk. Menawarkan ratusan koleksi dan team pemasangan yang professinal, lantai kayu lamina dari kamilah yang harus anda miliki.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Sek.19 Shah Alam, Komuter Raya Apartment.


Untuk sekian kalinya ZALDECO dirujuk buat kediaman yang mengalami keretakan lantai jenis tiles. Tahukah anda lantai jenis tiles mudah merekah dan retak dengan pelbagai sebab. Tiada jalan untuk menyelamatkan lantai jenis ini melainkan ditukar kepada laminate floor. Dalam hanya beberapa jam sahaja seluruh rumah yang rosak teruk ini kembali menyerlah dengan lantai kayu lamina ZALDECO. Kepakaran team kami menutupi kerosakan lantai sememangnya dipercayai.


ZALDECO sudah banyak kali dihubungi pelanggan bagi menutupi kerosakan lantai jenis tiles atau pun jubin apabila kerosakkan seperti rekahan dan retakan berlaku. Jadi ianya bukanlah asing bagi kami dalam menanggani masalah sedemikian.


Kerosakkan seperti ini haruslah diatasi dengan segera karana rekahannya akan semakin merebak ke ruang-ruang yang lain, malah ianya juga mengundang kecelakaan kerana tiles yang pecah mempunyia bucu-bucu dan permukaan yang tajam yang dapat mencederakan kaki jika terpijak.


ZALDECO sememangnya mempunyai kepakaran memasang lantai kayu lamina dalam apa jua jenis permukaan sekali pun. Dan perkhidmatan kami yang dipercayai membuatkan kami terus menggungguli pemasangan lantai kayu lamina dengan kepakaran terbaik.
Lihat lah hasil kediaman ini yang lantainya rosak teruk, tetapi hanya dalam beberapa jam sahaja kembali menyerlah dengan lantai kayu lamina dari ZALDECO INSPIRATIONS.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di UKM, Bangi.

Sejak sekian lama nama ZALDECO diyakini dalam pembekalan dan pemasangan lantai kayu lamina di seluruh kawasan. Sudah terlalu banyak kediaman yang telah kami lengkapkan dengan pemasangan lantai kayu lamina. Tidak kurang pula pelbagai syarikat-syarikat korporat berjenama sudahpun kami bekalkan lantai kayu lamina kepada mereka.
Terbaru ZALDECO membekalkan dan memasang lantai kayu lamina buat fakulti-fakulti di Universiti Kebangsaan Malaysia di Bangi. Dengan kehadiran lantai kayu lamina seluruh ruang pejabat tampil lebih selesa dan bersih berbanding pelbagai lantai yang selainnya.
Ini membuktikan perkhidmatan ZALDECO terus dipercayaai dalam sentuhan lantai kayu lamina. Tidak ada sebarang keraguan lagi dengan teknik pemasangan yang betul beserta tenaga kerja kami yang mahir.
Telah bertahun-tahun lamanya ZALDECO terus menjadi pilihan yang utama dalam pembekalan dan pemasangan lantai kayu lamina. Ianya bukan sahaja buat kediaman tetapi ZALDECO turut menjadi perhatian dan sering dipilih bagi membekalkan dan memasang lantai kayu lamina buat syarikat-syarikat gergasi.
ZALDECO telah membekalkannya kepada berbagai syarikat dikenali seperti SAPURA HOLDING, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA dan UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA. Kami sedang dalam proses pembekalan dan pemasangan lantai kayu lamina untuk beberapa lagi syarikat dengan nama yang besar. Terus layari laman blog ini untuk pelbagai rujukan menarik.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di IM Training Center, Shah Alam.

Semestinya ZALDECO bukan sahaja menjadi pilihan pemilik kediaman dalam pemasangan lantai kayu lamina, sejak sekian lamanya ZALDECO juga diyakini dalam memasang lantai kayu lamina kepada syarikat-syarikat perniagaan.
Pemasangan kami yang professional dan pelbagai pilihan lantai kayu lamina, membuatkan ZALDECO menjadi pilihan utama pelbagai syarikat dalam melatari lantai ruang pejabat untuk bilik mesyuarat, ruang rehat, bilik pegawai-pegawai atasan dan sebagainya.
Terbaru pemasangan lantai kayu lamina di sebuah pusat latihan yang terletak di Shah Alam Selangor. Lantai asal pejabat ini adalah menggunakan permaidani. Sudah semestinya material ini tidak tahan usia malah penjagaannya yang amat sukar juga membuatkan permaidani bukan lagi pilihan utama untuk pejabat di masa kini.
Pemilihan lantai kayu lamina adalah yang paling tepat bersesuaian dengan cirri-cirinya yang mesra alam, selesa, fleksibel, ekslusif dan istimewa.
Ruang pejabat yang dahulunya kurang menyerlah kini tampil lebih kemas dengan permukaan lantai kayu lamina. Ini amat bersepadan dengan pusat latihan ini yang menawarkan pelbagai kos, maka semua pelajar bakal merasai keselesaan yang lebih maksima dengan lantai kayu lamina.
Keadaan kelas akan lebih praktikal, bersih dan tersusun rapi. Anda juga harus memilikinya di kediaman mahupun ruang pejabat anda. Rujuklah kepada kami.--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Pantai Permai, Pantai Dalam.

Meskipun musim perayaan sudah berlalu, namun pemasangan lantai kayu lamina ZALDECO terus mendapat sambutan, rancangan awal ZALDECO untuk bercuti agak lama selepas Syawal nampaknya terpaksa dibatalkan demi memenuhi permintaan pelanggan dan tempahan pemasangan lantai kayu lamina yang termatalah tinggi.

Terima kasih kepada tenaga pekerja yang sudi kembali bertugas pada hari raya yang ke10, meskipun ZALDECO menjanjikan cuti raya buat kakitangan kami adalah selama 30 hari.
Terima kasih juga kepada semua pelanggan yang tidak putus-putus membuat tempahan dan memberikan kepercayaan kepada perkhidmatan kami ini.

Terbaru pemasangan lantai kayu lamina di perumahan Pantai Permai di Pantai Dalam Kuala Lumpur. Warna terang dipilih bagi mencipta mood luas pada kediaman terhad ini.
Kediaman yang asalnya hanya berlantaikan simen akhirnya dinaik taraf dengan penggunaan lantai kayu lamina. Hanya dalam beberapa jam sahaja kediaman kusam ini berubah wajah dengan lantai kayu lamina ZALDECO, ternyata aura ekslusif terpancar sendirinya.Pemasangan yang kemas dan teliti membuahkan hasil yang sempurna. Yang pasti tranformasi ini jelas jauh bezanya dengan keadaan asal kediaman ini. anda juga berhak memilikinya.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Bandar Seri Putra.

Di hari-hari terakhir Ramadhan ZALDECO terus tanpa henti menyiapkan semua pemasangan lantai kayu lamina yang sudah dipesan pelanggan. Meski pun 1 Syawal berbaki 2 hari sahaj lagi, namun ZALDECO masih punya 7 tempat pemasangan yang perlu dibuat. Pemasangan terakhir kami jangkakan bermula jam 2 pagi (menjelang raya) dan bakal berakhir jam 6 paginya, jadi masih sempat pelanggan mengemas rumah lebih kurang 2 jam sebelum takbir bergema. doakan kami agar pemasangan terakhir berjalan lancar nanti
Pemasangan ini berlaku di kediaman pelanggan di Bandar Seri Putra. Kediaman indah ini akan tampil lebih baik dengan lantai kayu lamina. pemasangan dibuat di bahagian ruang tamu bahagian bawah dan bahagian keluarga di tingkat atas.
Dua rona dan corak dipilih agar mewujudkan kombinasi berbeza antara ruang. Lantai kayu lamina sesungguhnya menghasilkan impak yang lebih kaya dan mewah. Pemilihan lantai dari jenis mozek dan jubin tidak lagi digemari kini malah semakin dilupakan.
Dalam hanya beberapa jam, lantai kayu lamina telah mambawa satu pembaharuan buat kediaman ini. Lihatlah hasilnya yang cukup menonjol dan lebih menceriakan buat pelanggan ini saat menyambut tibanya Lebaran.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Bandar Baru Bangi.

ZALDECO masih terus menerus menyiapkan kerja-kerja pemasangan lantai kayu lamina di saat-saat akhir Ramadhan. Meski pun 1 Syawal hanya tinggal beberapa hari lagi, namun tempahan yang sudah dibuat oleh pelanggan masihlah banyak.
Oleh itu kami berpecah kepada 6 kumpulan, dan setiap hari sepanjang Ramadhan boleh dikatakan ZALDECO memasang lantai kayu lamina pada 7 hingga 8 kediaman dengan 6 kumpulan. Bayangkan bertapa suntuknya masa dan bertapa terkejar-kejarnya kami ke sana-ke mari. Apa pun terima kasih kepada semua kru kami yang memberikan komitmen yang cukup baik.

Seperti biasa...pemasangan lantai kayu lamina menjadi pemangkin kepada tercetusnya aura dekorasi. Buat pelanggan ini ketibaan Syawal pasti disambut lebih meriah dengan kediaman yang kini berlantaikan kayu lamina.
Tidak seperti pemasang lantai kayu lamina yang lain, ZALDECO lebih istimewa apabila tidak mengenakan sebarang caj pemotongan pintu mahupun kerja-kerja anjakkan pintu disamping memberikan kemasan pemasangan yang baik.

Kediaman tampil menarik dan indah dengan lantai kayu lamina...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Seksyen 6, Wangsa Maju.

ZALDECO masih terlalu sibuk sepanjang minggu-minggu terakhir ramadhan bagi memenuhi permintaan pelanggan yang terlalu banyak ke atas perkhidmatan lantai kayu lamina kami.
Berdasarkan sambutan yang cukup hebat pada Ramadhan sejak beberapa tahun yang lalu, ZALDECO mengambil inisiatif apabila menyediakan banyak bekalan lantai kayu lamina dan menyediakan beberapa tenaga kerja tambahan bagi menampung permintaan yang melonjak menjelangnya musim perayaan.

Namun tahun ini anggapan ZALDECO tersasar apabila permintaan lantai kayu lamina jauh melebihi dari apa yang kami jangkakan. Tempahan yang terlalu banyak membuatkan kami teramatlah sibuk ke sana-ke mari menyediakan perkhidmatan dan sedaya upaya memastikan semua permintaan lantai kayu lamina dapat disiapkan sebelum menjelangnya 1 Syawal.
Sepanjang Ramadhan ini semua kru kami keletihan termasuk saya sendiri yang kerap kali berbuka puasa hanya di dalam kenderaan apabila terpaksa memandu dari lokasi pelanggan ke pelanggan yang lain.

Namun apa yang lebih penting adalah kepuasan pelanggan terhadap perkhidmatan yang kami berikan.
Sememangnya pemasangan lantai kayu lamina menampilkan imej yang lebih baik dan menawan terhadap sesebuah ruang di dalam kediaman. Perbezaan yang ketara jelas terasa selepas proses pemasangan siap sepenuhnya.
Seperti kediaman ini yang memilih lantai kayu lamina, jelas tergambar akan kehebatannya, sentuhannya dan keselesaan yang di miliki lantai kayu lamina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Pandan Mewah, Ampang.

Bagi rumah bertingkat, permukaan tangga dari jenis mozek & jubin kini tidak lagi digemari. Kini sudah menjadi 'trend' apabila ramai di kalangan pelanggan kami yang berlumba-lumba mengaplikasikan lantai kayu lamina pada permukaan tangga mereka.Tambah-tambah lagi bagi tangga jenis berpolos atau berongga yang sering nampak tidak kena pada kediaman malah menjadi perangkap habuk dan sawang jika tidak selalu dicuci.ZALDECO telah mendahului pemasangan lantai kayu lamina pada permukaan tangga sejak ianya mula diaplikasi dan diperkenalkan. Team kami yang cukup mahir membuatkan hasil kerja yang kemas dan cepat.
Pemasangan lantai kayu lamina pada permukaan tangga amat khusus dan berbeza dari pemasangan lantai kayu lamina pada permukaan lantai. Tidak semua pemasang lantai kayu lamina boleh memasang lantai kayu lamina pada permukaan tangga dengan baik, ini kerana satu teknik khas amat di perlukan beserta kecekapan dan kemahiran pemotongan, tampalan dan pemotongan.
Jadi jika anda berhasrat untuk memasang lantai kayu lamina pada permukaan tangga, ZALDECO adalah pilihan yang tepat kerana kami telah menghasilkan sentuhan ini sejak bertahun lamanya.
Tangga dengan lantai kayu lamina tampil lebih mewah dan mempunyai ciri-ciri dekorasi yang tersendiri. Kehadirannya juga kini bukan hanya sekadar tangga malah mengindahkan lagi kediaman anda tidak seperti sebelumnnya.

Nah kini lihatlah sentuhan kami ke atas tangga kediaman ini yang tampil jauh lebih baik dan menawan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Lurah Bilut, Pahang.

ZALDECO sememangnya sudah dikenali dalam pemasangan lantai kayu lamina terbaik di sekitar lembah kelang dan hasil sentuhan kami dipercayaai pelanggan di sekitar kawasan tersebut. Tetapi permintaan terhadap perkihdmatan kami bukan setakat kawasan berhampiran sahaja malah turut merangkumi pelbagai daerah di semenanjung.
Kali ini demi memenuhi permintaan pelanggan team kami menerjah ke Lurah Bilut, Pahang untuk membuat pemasangan lantai kayu lamina di sebuah banglo milik salah seorang peneroka disitu. Meskipun di luar daerah kami masih menjanjikan perkhidmatan lantai kayu yang diyakini.
Banglo luas ini memilih lantai lamina bagi menggantikan permukaan lantai asal untuk memperolehi keselesaan yang lebih maksimum. Selain daripada mengikut peredaran masa, latai kayu lamina juga menampilkan kediaman yang lebih ekslusif.

Lantai kayu lamina kami di pasang di seluruh ruang rumah. Perbezaannya amat ketara apabila kediaman ini tampil lebih menarik dan menjelmalah aura dekorasi yang sempurna.

Lihatlah transformasi yang kami bawakan terhadap kediaman di Lurah Bilut ini. ZALDECO akan terus menjanjikan perkhidmatan terbaik di seluruh daerah dan akan terus berusaha mengekalkan kedudukan kami sebagai team lantai kayu lamina pilihan no.1 pelanggan yang sudah melopori pemasangan lantai kayu lamina sejak bertahun yang lalu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Damansara.Tidak kira apa jua jenis permukaan lantai asal anda, lantai kayu lamina ZALDECO adalah pilihan yang tepat untuk dijadikan permukaan lantai baru kediaman anda.Dari gambar-gambar ini sudah jelas menggambarkan bertapa selesanya, kemasnya dan berjayanya sentuhan lantai kayu lamina buat kediaman anda. Lantai kayu lamina bergitu kuat dalam menyumbang kenaikan mood sentuhan dekorasi.
Sudah bertahun ZALDECO berdiri di hadapan sebagai team pemasangan lantai kayu lamina dan sudah memasang lebih dari ratusan rumah mahupun pejabat awam dan swasta. Dan sehingga hari ini sentuhan kami masih dipercayaai dan sambutan semakin bertambah baik.
Dengan team pemasangan yang cekap kerja-kerja pemasangan dapat disiapkan dengan bergitu singkat. Tawaran koleksi kayu lamina kami datang dari puluhan rekaan, warna dan tektur.
Untuk apa jua jenis kediaman, banglo, teres, kondominium, apartment mahupun flat, lantai kayu lamina adalah pilihan yang terbaik untuk keselesaan seisi keluarga.Lihatlah transformasi yang dibawakan oleh ZALDECO ke atas kediaman ini. Keselesaan dan kemewahan jelas tergambar dengan lantai kayu lamina.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Rawang.

Hari ini memiliki lantai kayu lamina adalah impian setiap pemilik kediaman. Meski pun kediaman mewah dengan lantai jubin yang baru, namun keselesaan lantai kayu lamina membuatkan ramai pelanggan tidak perfikir panjang untuk memasang lantai kayu lamina pada kediaman mereka. Namun transformasi yang dimilki lantai kayu lamina mengangkat kediaman ketahap yang jauh lebih baik.
Sememangnya ruang lantai berjubin tidak lagi digemari malah di dalam dunia dekorasi hari ini lantai berjubin sudah agak ketinggalan. Lewat kini kebanyakkan sentuhan dekorasi saling berkait rapat dengan lantai kayu lamina.
Jadi tidak hairanlah ramai yang berlumba-lumba untuk memiliki lantai kayu lamina buat kediaman mereka. ZALDECO menawarkan harga yang baik bersama team pemasangan lantai kayu lamina yang cekap. Kami juga menawarkan pelbagai siri dan koleksi warna serta permukaan lantai kayu lamina.

Team ZALDECO amat mahir dalam pemasangan lantai kayu lamina, malah khidmat pemotongan pintu juga disediakan buat pelanggan yang dimana pintu mereka perlu dipotong jika terlalu labuh ke permukaan lantai kayu lamina. Kami mempunyai kesemua peralatan yang lengkap.
Lihatlah hasil sentuhan dan transformasi yang dibawakan oleh kami. Tentu anda juga mahu memilikinya, jadi mengapa tunggu lagi...

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pembekal & Pemasangan Lantai Kayu Lamina di SAPURA HOLDING BERHAD.

Kredibiliti ZALDECO usah dipertikaikan lagi, apabila ZALDECO sering mendapat perhatian syarikat-syarikat gergasi, PDRM, PETRONAS, AVON, SIME DARBY dan terkini ZALDECO dilantik sebagai pembekal dan pemasang lantai kayu lamina buat SAPURA HOLDING BERHAD, bermula di SAPURA Break Technologies. ZALDECO terus berada di hadapan sebagai team pemasangan lantai kayu lamina terbaik.Selain menjadi pilihan pelanggan perumahan, ZALDECO juga sering mendapat tempat dalam syarikat korporat.
Kepercayaan disandarkan ke bahu ZALDECO apabila tugasan diberi adalah untuk membekalkan dan memasang lantai kayu lamina di beberapa kawasan, termasuk ruang surau buat kakitangan syarikat berkenaan.
Bukan mudah membolosi ruang perniagaan di bawah syarikat-syarikat korporat berfofail tinggi seperti SAPURA HOLDING BERHAD ini, namun pengalaman luas, kemahiran dan latar belakang yang dimiliki ZALDECO membuatkan syarikat kami selalunya menepati kretiria-kretiria yang telah di tetapkan.
Pereka dalaman Faizal Zain, cuba memberi suasana baru buat ruang surau ini yang telah dibina sekian lama. Selain menambahkan lagi keselesaan kepada para kakitangan untuk menunaikan solat, ruang surau yang lebih baik ini juga boleh menjadi tempat istirehat sementara kepada kakitangan SAPURA sambil mentelaah buku-buku ilmuan yang terdapat di dalamnya.
ZALDECO terus mencipta barisan saf dengan padanan warna kayu bagi memudahlan lagi para jemaah meluruskan saf. Warna walnut gelap dan kemasan putih dipilih sebagai gabungan pesona buat ruang surau ini.
Akhirnya keselesaan terserlah, moga para kakitangan SAPURA lebih tekun menunaikan fardhu lima waktu. ZALDECO pula akan terus melakukan tugas pada cawangan-cawangan dan syarikat-syarikat korporat yang seterusnya.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Kuala Selangor.

Bagi rumah bertingkat, permukaan tangga dari jenis mozek & jubin kini amat membosankan. Apatah lagi jika tangga dengan pemukaan simen. Selain dari tidak selesa, tangga dengan permukaan seperti itu amatlah bahaya bagi kita terutama anak-anak kecil, kerana ianya keras, mudah licin apabila terkena air malah mudah juga tersandung.


Permukaan mozek dan jubin kini tidak lagi digemari untuk menjadi permukaan tangga.
Jadi memasang lantai kayu lamina pada permukaan tangga sudah menjadi kegemaran pelanggan hari ini. Bukan sahaja menghasilkan keselesaan berganda malah dengan lantai kayu lamina, kini tangga di dalam rumah anda sudah menjadi kawasan yang lebih selamat. Ianya tidak mudah licin, dan lebih lembut jika terjatuh bagi anak-anak.
Jika anda memilih untuk memiliki lantai kayu lamina pada permukaan tangga anda, ZALDECO adalah pilihan yang tepat. Kru kami yang sudah mahir dalam kerja-kerja pemasangan untuk bahagian tangga bakal menghasilkan satu kemasan yang boleh dibanggakan.

Dengan adanya lantai kayu lamina pada permukaan tangga anda, anda tidak lagi bimbang dengan keselamatan seisi keluarga. Selain dari aspek keselamatan, tangga dengan lantai kayu lamina juga tampil lebih menyerlah dan cantik. Malah jika dahulu tangga anda hanyalah ruang untuk naik dan turun, kini tangga anda juga sudah menjadi satu ruang dekorasi.

Anda lihatlah sendiri transformasi yang dibawakan oleh lantai kayu lamina yang menaikkan taraf bahagian tangga kediaman anda kepada satu tahap yang jauh lebih baik.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Bukit Subang, Selangor.

Kehadiran Ramadhan dan Syawal kian terasa manakan tidaknya, ZALDECO dihujani dengan pelbagai pertanyaan mengenai lantai kayu lamina samada melalui talian telefon mahupun email. Malah bergitu hebat tempahan dan permintaan terhadap pemasangan lantai kayu lamina kami ketika ini. Membuatkan saya terlalu sibuk dan jarang dapat meluangkan masa mengemaskini laman blog ZALDECO kebelakangan ini.Seperti biasa lantai jubin bukan lagi pilihan masa kini, hampir 80% pelangggan kini gemar memilih lantai kayu lamina yang lebih berketerampilan.

Atas waktu yang terluang ini, saya mencuri masa agar anda masih terus dapat menatap pelbagai hasil sentuhan kami. Pemasangan lantai kayu lamina ZALDECO kali ini di rumah pelanggan yang terletak di kawasan Bukit Subang, Selangor.
Kediaman dengan kehadiran lantai kayu lamina tampil lebih beraura. Manakan tidaknya permukaan lantai kayu yang bertektur dan lembut membuatkan kita merasa lebih selesa. Malah bagi mereka yang bercadang membuat rumah terbuka, pemilihan lantai kayu amatlah tepat, bukan sahaja ramai tetamu yang bakal terpegun dengan lantai kayu lamina anda, malah mereka akan lebih selesa untuk bertandang dan menjamu selera.

Seperti biasa ZALDECO hanya memberikan perkhidmatan pemasangan lantai kayu dengan penuh ketulusan dan kepakaran yang telah lama kami miliki. Bukan semua syarikat pemasangan lantai kayu menawarkan perkhidmatan yang cekap, kerana lantai kayu lamina harus dipasang oleh mereka yang benar-benar mempunyai kemahiran yang tinggi.
Kecekapan team pemasangan kami dapat melunaskan tugas-tugas pemasangan dalam waktu yang singkat meskipun dengan keluasan yang agak besar. Ini menjimatkan masa anda, anda tidak perlu menunggu lama atau pun beberapa hari.

Seluruh kediaman pelanggan kini tampil lebih menyerlah dengan pemasangan lantai kayu lamina terbaik dari ZALDECO, malah kehadiran lebaran kali ini bagi pelanggan lebih bermakna.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Taman Permata, Hulu Kelang.Tidak kira kediaman baru ataupun kediaman lama, semestinya kini lantai lamina seolah menjadi trend. Bukan sahaja kerana ianya semakin diminati ramai, malah keselesaannya yang sering diutamakan. Kediaman di Taman Permata, Hulu Kelang ini membuat pilihan yang bijak apabila memilih lantai kayu lamina sebagai ganti kepada lantai asalnya.
Renovasi dilakukan dengan teliti dan pemilihan lantai kayu bercorak isi kayu menjadi pilihan buat kali ini. Tidak kisah apa pun jenis lantai utama, lantai kayu lamina begitu mudah diaplikasikan.


Pengunaan foam tebal menjadi paksi kepada lantai kayu lamina ZALDECO.

ZALDECO memilih foam dari jenis tebal dan sempurna sebagai paksi kepada lantai kayu lamina agar permukaannya nanti menjadi lebih lembut dan amat menyelesakan.
Kepakaran team kami memasang lantai kayu lamina usah diragukan, malah ZALDECO berada di hadapan memonopoli pemasangan lantai kayu lamina terbaik.
Walaupun dalam ruang yang luas, oleh kerana kepakaran team kami membuatkan pemasangan lantai kayu lamina hanya mengambil masa lebih kurang 5 jam sahaja. jadi dalam hari yang sama kediaman anda sudah dapat menikmati lantai yang serba baru.
Nah, lihatlah hasilnya yang cukup memukau. Pasti menjadi impian dan idaman anda semua. Jadi mengapa harus fikir panjang dan tercari-cari lantai kayu lamina, sedangkan kini anda sudah tahu akan kehebatan kami.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Mentari Court, Bandar Sunway.Kali ini team ZALDECO sibuk menyiapkan kerja-kerja pemasangan lantai kayu lamina di sebuah apartment di Mentari Court, Bandar Sunway Petaling Jaya. Kediaman ini yang asalnya hanya berlantaikan simen biasa akhirnya membuat keputusan bijak apabila memilih lantai kayu lamina bagi menghiasi keseluruhan ruang rumah.
Pemilik kediaman ini memilih untuk memasang lantai kayu lamina pada ruang tamu, ruang makan dan ketiga-tiga bilik tidurnya. Kali ini ZALDECO memilih warna dan corak terkini. Jalur dan jalinan kayu tebal jelas kelihatan pada lantai kayu yang dipilih. Coraknya yang lebih garang dan berani menampilkan sisi kemewahan lantai kayu sebenar.Faizal sentiasa memastikan kerja-kerja berjalan lancar.

Lantai asalnya yang dari jenis simen, dilitupi oleh tuan rumah dengan tikar getah. Umum tentu sudah mengetahui bahawa tikar getah tidak tahan lama. Malah keadaannya yang tidak kalis udara membuatkan lantai simen terpekup ini menghasilkan lantai yang berair, basah dan berbau.

Jadi langkah terbaik adalah memilih lantai kayu lamina sebagai medium utama lantai. Lebih baik dari semua jenis medium yang ada seperti tiles, jubin dan mozek, pemilihan lantai kayu lamina dilihat lebih praktikal kerana kerja-kerja pemasangannya yang cepat membuatkan kediaman ini bertukar rupa hanya dalam tempoh beberapa jam sahaja.Bilik si manja yang asalnya hanya bertikar getah kini lebih selesa baginya bermain dengan lantai kayu lamina.
Kerja-kerja team kami yang cukup teliti dan mahir membuatkan pemasangan berjalan lancar meskipun kediaman sudah dipenuhi dengan pelbagai perabot.
ZALDECO hanya memilih lantai kayu lamina yang berkualiti tinggi dan terjamin. Dengan pelbagai corak dan pilihan warna, amat mudah anda suaipadankan dengan citarasa anda. ZALDECO juga hanya memilih skirting dari jenis tebal dan dari medium kayu dan bukannya skirting dari medium plastik seperti kebanyakkan syarikat lain tawarkan. Bagi ZALDECO skirting kayu tampil lebih mewah, kukul dan tebal.
Tiada apa lagi kata-kata yang boleh diungkapkan dengan lantai kayu lamina, selain dari mewah, bergaya, ekslusif dan cukup selesa!


Hasil yang mengagumkan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Taman Dato Razali, Ampang.
Faizal bergegas ke lokasi kerja-kerja pemasangan lantai kayu lamina.

Semestinya perkhidmatan pemasangan lantai kayu lamina ZALDECO menjadi pilihan utama. Tidak kira apa jua jenis kediaman, pasti sentuhan kami dapat membangkitkan aura kediaman anda dengan pemasangan lantai kayu lamina dari team kami yang cukup profesional.Faizal amat teliti dan sentiasa memastikan sentuhan kru ZALDECO menepati arahannya.
ZALDECO yang sering menitik beratkan bahan sampingan lantai kayu lamina. Kepada para pelanggan jangan hanya melihat harga murah yang ditawarkan, sebaliknya anda harus meneliti produknya dan mengetahui bahan-bahan sampingan yang bakal digunakan dalam pemasangan lantai kayu lamina.Jika anda memilih lantai kayu kami, maka anda adalah pembeli yang bijak. ZALDECO hanya menggunakan foam tebal dan bukan bahan kitar semula. Foam yang tebal mampu menyerap hentakan malah lebih nyaman pada permukaan kaki anda. Kami juga tidak mempunyai masalah untuk memasangannya pada permukaan lantai yang tidak rata kerana kami mempunyai kemahiran yang tinggi.

ZALDECO hanya menggunakan gam dan silikon yang berkualiti tinggi sahaja, jadi tidak akan timbul masalah skirting atau profile yang akan terkopek atau tertangal kelak.
Lantai kayu lamina ZALDECO untuk ruang dapur.
Lantai kayu lamina yang sudah siap dipasang.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di Shahin Akhar & Partner

ZALDECO terus berada di hadapan dalam perkhidmatan pemasangan lantai kayu lamina. Kualiti lantai kayu kami yang baik bersama teknik pemasangan yang amat terperinci membuatkan ZALDECO sentiasa menjadi pilihan utama.

Hari ini lantai kayu lamina bukan sahaja menjadi pilihan untuk menghiasi lantai-lantai kediaman, malah lantai kayu lamina juga semakin menjadi pilihan untuk menghiasi permukaan lantai-lantai pejabat.


ZALDECO sudah biasa menjadi pilihan syarikat-syarikat besar untuk pemasangan lantai kayu lamina pada permukaan lantai pejabat, namun kami tidak pernah menolak untuk memasang lantai kayu lamina untuk syarikat-syarikat kecil malah sentiasa membantu dalam memberikan harga mampu milik disamping menawarkan perkhidmatan terbaik.


Kemampuan team ZALDECO dalam mengadaptasikan lantai kayu lamina pada pelbagai jenis permukaan dan ruang yang mencabar amat digemari para pelanggan. Teknik pemasangan haruslah di tahap terbaik bagi memperolehi hasil yang menawan. Terdapat lantai kayu lamina di pasaran dengan harga yang lebih murah tetapi tidak disertai dengan team pemasangan yang bagus, jadi hasilnya nanti tidaklah dapat dibanggakan.

Jadi selalulah berwaspada dan bijak memilih dalam pemasangan lantai kayu lamina. Jangan terlalu terpengaruh pada harga yang murah, sebaliknya lantai kayu lamina mesti di lihat dari sudut kualitinya, jaminannya, bahan-bahan yang digunakannya dan yang selalu kami tekankan adalah teknik pemasangannya yang memerlukan kemahiran yang tinggi seperti team lantai kayu lamina ZALDECO.Lihatlah hasilnya, sebelum dan selepas... ruang pejabat tampil lebih selesa dan ekslusif dengan adanya lantai kayu lamina. Jadi mengapa harus tunggu lagi, dapatkan ianya untuk ruang pejabat anda.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan Lantai Kayu Lamina di UPM, Bangi.

Lantai kayu lamina ZALDECO masih lagi menggungguli pasaran. Lantai kayu lamina ZALDECO tetap berada di antara senarai teratas syarikat pemasangan lantai kayu lamina yang mendapat perhatian seluruh Malaysia.

Menawarkan harga yang murah dengan kualiti kayu yang terjamin beserta teknik pemasangan yang terbaik membuatkan team ZALDECO sering menjadi pilihan untuk pemasangan di kediaman, pejabat mahupun syarikat-syarikat korporat.
ZALDECO juga menjadi pilihan pejabat-pejabat di Universiti Putra Malaysia bagi melengkapi keindahan lantai. Selain tampil lebih ekslusif, ruang lantai pejabat yang telah dipasang dengan lantai kayu lamina akan memberi lebih keselesaan kepada para pekerja.
ZALDECO juga sering membentangkan kiraan harga yang telus kepada para pelanggan agar harga yang diberi tepat tanpa kos yang tersembunyi. Itu yang sering membezakan pemasangan lantai kayu lamina ZALDECO dari yang lain. Selain menawarkan perkhidmatan yang cekap cara pembentangan harga kami juga membuatkan ZALDECO lebih dekat di hati pelanggan.Ruang pejabat yang asalnya berlantaikan permaidani akan ditukar kepada kemasan lantai kayu lamina. Kemasan permaidani kini sudah agak ketinggalan zaman untuk permukaan lantai pejabat. Selain materialnya yang tidak lagi sesuai oleh peredaran masa, permaidani juga mudah kotor, sukar dibersihkan dan tidak melahirkan persekitaran yang sihat berbanding lantai kayu lamina.Lantai kayu lamina siap dipasang. Suasana pejabat kini lebih selesa dan menyerlah.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------Promosi lantai kayu lamina (laminate floor) ZALDECO terus-menerus mendapat sambutan. Kami sudah pun memasang di pelbagai daerah dan negeri dan juga pesanan kayu-kayu kami sudah pun kami hantar melalui Skynet ke beberapa kawasan di luar Kuala Lumpur, seperti ke Tanjung Malim, Kuala Terengganu, Kuantan, Mersing dan Miri. Terbaru sempat kami upload foto-foto pemasangan lantai kayu lamina di salah-sebuah rumah pelanggan kami di Bandar Putra Perdana, Nilai.Pemasangan ini adalah pada ruang makan. Zaldeco amat menitik beratkan teknik-teknik pemasangan lantai kayu lamina kami. Kami akan sedaya upaya menghindarkan segala bukaan ruang atau regangan, jadi pemasangan kayu lamina kami di buat dengan begitu terperinci.Zal akan sentiasa memastikan sentuhan pekerjanya tepat dan betul.

Teknik pemotongan lantai kayu lamina kami juga menggunakan teknik yang rapi dan mahir. Hari ini ramai yang menawarkan lantai kayu lamina, tapi tahukah anda bahawa tidak semua penjual lantai kayu lamina menawarkan teknik pemasangan yang sempurna. Ramai yang berjaya membeli dan membayar upah pemasangan dengan harga murah tetapi akhirnya mengeluh apabila lantai kayu lamina yang dipasang kurang sempurna dan tidak menitik beratkan aspek yang betul.

Kebanyakkan lantai kayu lamina di pasang dengan mempunyai ruang renggang ,di mana ini bakal mengundang masalah di kemudian hari. Tetapi jika anda memilih pemasangan dari ZALDECO, kami menawarkan pemasangan yang cukup memuaskan kerana kami telah lama menerajui pasaran lantai kayu lamina ini.Penggunaan lapisan foam yang lebih tebal memberikan lebih keanjalan dan mesra pada permukaan kaki anda. Begitu juga dengan skirting yang lebih tebal yang ditawarkan ZALDECO agar sisi-sisi lantai kayu lamina anda 'dipegang' dengan kukuh dan mengindahkan lagi rupanya.

Janganlah terlalu memilih lantai dari jenis yang terlalu murah bersama upah pemasangan yang kurang professional, ini kerana pelbagai masalah akan timbul dikemudian hari. Anda harus peka, pemasangan lantai kayu lamina amat memerlukan kemahiran yang tinggi. Biarlah dengan harga yang seadanya namun anda tidak rugi di kemudian hari.Nah, inilah yang dinamakan kepuasan...lantai kayu lamina ZALDECO dengan jaminan 10 tahun terhadap warna dan anai-anai kini sudah siap dipasang. Apa lagi tunggu...mulakanlah dekorasi!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pemasangan lantai kayu lamina juga tidak terhad kepada jenis-jenis kediaman. Semua jenis kediaman boleh mengadaptasikan lantai kayu lamina, di mana jelaslah lantai kayu lamina ZALDECO kini adalah lantai mampu milik. ZALDECO telah memasangnya pada pelbagai jenis kediaman, dari kediaman jenis banglo mewah sehinggalah kepada kediaman jenis flat dan pangsapuri. Perhatikan koleksi foto-foto ini, lantai kayu lamina ZALDECO menjadi pilihan pelanggan di salah sebuah pangsapuri sederhana.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zaldeco tampil harga yang sukar ditandingi, membawakan pilihan dari jenama INOVAR, ROBINA & DYNALOG kini mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Kami memahami kehendak anda dengan itu, pembelian lantai kayu secara pukal membuatkan ZALDECO dapat menawarkan anda dengan harga yang lebih murah tetapi masih mengekalkan penggunaan lantai kayu lamina yang berjenama dan bermutu tinggi dan sesekali tidak menggunakan lantai kayu tiruan ataupun lantai kayu lamina kelas ke3.


MENGAPA ANDA HARUS MENDAPATKANNYA? KERANA....
1.Harga rendah.
2.Pilihan dari lantai kayu lamina yang berkualiti & berjenama sahaja.
3.Lantai kayu lamina dengan jaminan terhadap serangan anai-anai dan warna permukaan.
4.Skirting dari jenis kayu, bukannya plastik.
5.Ketebalan dari 8mm dan mampatan padu.
6.Pemasangan dari tenaga kerja yang pakar dan berkemahiran tinggi.
7.Pemasang dalam tempoh kurang 24 jam.
8.Perkhidmatan kami merangkumi seluruh kawasan.
9.Konsultasi bersama pereka dalaman Faizal Zain.Kerja-kerja pemasangan lantai kayu lamina sedang dilakukan.


Lantai kayu lamina yang disyorkan Zaldeco amat berkualiti dan di jamin penggunaannya

Dari pelbagai pilihan corak, ianya pasti dapat menyerikan konsep kediaman anda. Usah pening kepala jika anda masih lagi kurang pasti tentang jenis dan corak lantai kayu lamina yang bersesuaian dengan konsep dan ruang kediaman anda, serahkan segala-galanya kepada Zaldeco Inspirations, kepakaran kami akan membantu anda untuk memilih jenis dan corak serta warna lantai kayu lamina yang bersesuaian untuk anda.


Dari koleksi yang diyakini, dapatkan pandangan Zaldeco tentang lantai kayu lamina yang sesuai.

56 comments:

Ummie anisa said...

Assalam, Hari tu akak lihat ada offer hingga mac. Dah tak de ke? hu..hu..akak berminat untuk mendapatkan quotation untuk rumah akak. Boleh datang ukur ke?

Ummie anisa said...

akak juga nak pasang wallpaper bersama-sama lantai.

zaldeco said...

salam kak, akak boleh email kita detail keluasan, kita boleh kautim, jgn bimbang.

pelaburanemas999.com said...

Salam...
kalau untuk keluasan yang kecil aje, cmne ye??
lbh kurang 50kaki persegi aje...kos berapa agak2??

zaldeco said...

rugi jika keluasan yang kecil bro....

macam ku kata said...

boleh emailkan sebut harga yg termurah ;-) utk keluasan 40x40.. arm_smart@yahoo.com

zaldeco said...

dah di jawab dlm FB bro. TQ

uipolu said...

Salam Zal....
saya Fizi kalau nak quotation ntuk ruang tamu luas 500sqf boleh? Detail boleh?? Makasih...

zaldeco said...

hi fizi, boleh direct email saya, lantai ade banyak jenis dan harga, thanks

teksi exora said...

emailkan sy utk keluasan 500sqf guaservices@gmail.com

Reen Tart Nenas said...

Salam zaldeco,

Boleh quote harga kayu lamina untuk kawasan ruang tamu. Luas kawasan 20ftx21ft.
Apa perbezaan ketara antara kayu lamina dengan kayu vinyl?
Dari segi ketahanan mana lagi bagus?
Harap boleh email quotation ke reem_reen@yes.my.

Terima kasih.

iskandarzulkarnainshah said...

salam...
tgh survey jugak lantai lamina ni. boleh bagi anggaran harga untuk ruang tamu berkeluasan 10'x24' untuk kayu 8 dan 12 inci tak? FB IskandarZulkarnainShah@yahoo.com
terima kasih...

Hamim said...

Salam.. tolong bagi quotation keluasan 12.5' x 17.5'.. emailkan di nobli_nassir@yahoo.com.. thanx u..

sis rien said...

salam, boleh tak quote kan saya lantai kayu lamina utk ruang tamu. Keluasan dia dalam 20ftx22ft.. berape ye? Boleh emailkan dekat siti@psctech.com.my . Thanks.

zaldeco said...

hi, kini harga promosi Rm4.99 sehingga 20 ramadhan 2012 sahaja. jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Dino Conoco said...

Salam,
nak tanye promosi RM4.99 ni siap pasang ke?
ape2 email di mrcalium@msn.com
thanks..

Unknown said...

salam.
Boleh emailkan quotation harga kpd saya utk keluasan 13ft x 13ft (bilik 1), 8ft x 11ft (bilik 2), 7ft x 8ft (bilik 3) dan 3ft x 6ft (ruang depan bilik). Email ke abumuaz84@gmail.com. Thanks

Unknown said...

salam saya nak tanya promosi RM4.99 ni siap pasang ke?
boleh tak quote utk bilik 10ft x 10ft.
emailkan ke aida.koolpeber@yahoo.com

zaldeco said...

Ye....RM4.99 siap pasang & foaming

En. Jack said...

Saya berminat nk pasang utk rumah saya di bangi. Harap dpt emel saya : faizalar@gmail.com

... said...

salam..
saya berminat sgt untuk psg lantai lamina ini. boleh bagi anggaran harga utk kluasan 28'x9'n 22'x9'..email saya di ana_shaqyla@yahoo.com

Unknown said...

slm.
blh bg quotation untuk kluasan 400ft.email sya azzaarifin@gmail.com

Revolution said...

salam encik..boleh bagi quotation utk psg kayu lamina..dkt ruang tamu rumah saya...ukuran 10ftx18ft..nanti email kat saya dkt muzhizwandi.pahri@tm.com.my

budin said...

Salam ,
Boleh bagi quatation untuk keluasan 750sqft .
Tolong email saya bidinm@gmail.com
Terima kasih

Unknown said...

salam.boleh email quotation utk keluasan rumah 20x70(termsk 3bilik n dapur)?email sy hafizahzawawi@gmail.com.ini cuma anggaran,keluasan sbnr mgkn kurang sikit.tq

azman said...

dari mana nk dapatkan details pasal kayu lamina ni?

Unknown said...

salam. boleh email quotation utk keluasan 3 blk tdur
1. 12x15 x 2
2. 13x16
linda_antisan@yahoo.com.my

zaldeco said...

salam semua, sebarang pertanyaan terus sahaja ke email zaldeco1@gmail.com

lowq said...

boleh bagi quotation for 1000 sqf

Khairudin Omar said...

Salam, boleh bagi quotation untuk keluasan 20*80

khairudinomar@yahoo.com

Sayuri78 said...

salam...... promotion ni ada lagi x?

Sayuri78 said...

salam.... harga sekaki sebenarnya berapa? 4.50 ke 4.99? e-mail saya quotation utk keluasan 540 kaki persegi... tq.... snarati@occ.vads.com/ ciknote@streamyx.com

Ikin Fadli (admin) said...

salam.leh bg quo utk 650sqft. email sy kelisa4554@gmail.com

Unknown said...

Assalam. utk 400sqft brp? email syazwani.alazmi@gmail.com

Unknown said...

assalamualaikum. bleh bagi full quotation utk bilik 10x15
at emel athira_ihar@yahoo.com

aa said...

salam..lantai bilik saya daripada parkir..kalau saya nak pasang lantai kayu lamina, adakah perlu tanggalkan parkir atau terus pasang lantai kayu lamina di atasnya?

roshanilawatey said...

Assalamualaikum, saya berminat dengan kayu lamina dari ZALDECO. Adakah ZALDECO mempunyai cawangannya di Kota Bharu kerana rumah saya di KB.

fyzzamk said...

boleh bagi sebutharga untuk keluasan 30x40 kaki...boleh email ke zeem_77@yahoo.com...tq

Unknown said...

salam..rumah sy kayu n lantai sy daripada kayu..boleh ke kayu lamina ni ditampal di atas lantai kayu.?

Unknown said...

salam, boleh sy dapatkan sebutharga bagi keluasan 400kps dan tangga. sila email ke mrazri85@gmail.com

tq

ForexTrader said...

bro nak tanya ...keluasan ruang tamu 1 ( 18x 9 ) ruang tamu 2 ( 18x 10 )berserta tangga ( 17 anak tangga)..boleh email ke papacrv@gmail.com kosnya.

Unknown said...

Salam

Saya telah mengemukakan pertanyaan mengenai jalur kayu laminate melalui email.Harap pihak tuan dapat memberi maklumbalas secepat yang mungkin.

Terima kasih.

Unknown said...

15X12 , 8.5X10.5 dan 16X10 tolong quote harga
mechico53@gmail.com

@dik-nick said...

salam bole quote harga laminate floor keluasan 20x20 ke nhuda.yahya@gmail.com

wan said...

ada buat kerja-kerja diluar selangor tak?

Unknown said...

salam. sy nak tahu kos utk keluasan rumah 30 x 40. harga pemasangan termasuk dengan kos pengangkutan ke sbb rumah sy di terengganu.

Unknown said...

Hi Zal,

Bole email saya quotation harga utk lantai kayu berkeluasan 900sqf dgn harga yg murah?

My email is HanieBunny82@gmail.com

Unknown said...

Blh email quotation n no utk d contact.
Company dimana?
Blh buat di area Tg Malim?

Unknown said...

Owh.... my email......aimarsafwan@yahoo.com

Unknown said...

Salam..boleh bagi quotation untuk keluasan 650 psf.email nnadiashams@gmail.com

Pendidikan Khas PPDPM said...

Salam
bgi keluasan dalaman rumah 1500 kps,berapa kos pemasangan laminated floor?
romeey81@gmail.com

Unknown said...

Zaldeco...bg keluasan 650 psf bape kosnye.?email urcux@yahoo.com

Unknown said...

Salam, boleh bg quotation bg keluasan 600sq.ft.
farisfauzi11@gmail.com
ty

Unknown said...

Salam..ad kedai kt area johor bahru x?

r.razita said...

assalam;
boleh bagi quotation untuk 1400 sqft, area di taman ampang hilir, kayu pergo

r.razita said...

assalam;
boleh bagi quotation untuk 1400 sqft, area di taman ampang hilir, kayu pergo ,email.r.razita@yahoo.com

Post a Comment