.

Pengikut Blog Zaldeco

Sayang MaisarahSelebriti pereka dalaman Faizal Zain terus dilihat sebagai 'Charity Icon' apabila sering bekerjasama dengan pelbagai badan kebajikan dan tabung-tabung bantuan buat golongan yang perlu diberi perhatian.

Selesai sudah program kutipan amal Lambaian Syawal tempoh hari, terbaru beliau dipertanggungjawabkan menggalas tugas tabung sumbangan ikhlas kanak-kanak istimewa bernama Nur Syifa Maisarah, berusia 4 tahun yang menderita Rate Syndrome.

Si manja kecil ini menderita akibat otak yang semakin mengecil, pembesaran terbantut dan memerlukan penjagaan rapi sepenuhnya. Beliau juga yang memerlukan belakan terus menerus lampin pakai buang jenama Baby Like Super Extra amat memerlukan sumbangan ikhlas dari semua.

Bermula dari 25 September 2012 sehingga 31 Disember 2012, setiap bayaran dari pelanggan ZALDECO, RM20 akan disumbangkan untuk tabung yang diberi nama 'Sayang Maisarah'.

Sumbangan peribadi juga boleh terus disalurkan kepada akaun semasa Ambank ZALDECO (075-202-200406-6). Disamping kita sibuk mengindahkan dekorasi kediaman dapatlah juga kita memberikan sedikit sumbangan buat insan tersayang ini.

Moga jasa anda dibalas penuh kerahmatan dan keberkatan.

No comments:

Post a Comment